Herooooo

Behang van Louter voor een stijlvolle make-over

Louter Wonen is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Schoorl en omstreken (o.a. Bergen, Bergen Aan Zee, Petten en Koedijk).Durf verder te denken met Louter


Interieurstylisten zweren erbij: behang. Ook bij Louter in Schoorl realiseren ze als geen ander dat een bijzonder stijlvol behang een positief effect heeft op je interieur. Alleen kan het best lastig zijn om het juiste behang te kiezen. Het is niet even makkelijk om in te schatten welk effect een bepaald type behang op je interieur kan hebben. Maar wat papiersoorten betreft, zijn er veel verschillen. Gelukkig zijn de woonprofessionals gespecialiseerd in behang. Van het vinden van behang in het juiste patroon tot materiaaladvies – bij Louter helpen ze je graag verder.

De Home Made By collectie van Louter – gebaseerd op de natuur 


Bezoek de winkel

 

Voor de prachtige verfsoorten van Home Made By kun je exclusief terecht bij de winkels van Home Made By, waaronder Louter in Schoorl. Je vindt er lakverf, muurverf en krijtverf in de mooiste kwaliteit. Benieuwd welk type verf je het beste kunt gebruiken voor jouw verfklus en welke accessoires je het beste erbij kunt kopen om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt? De verfspecialisten van Louter in Schoorl kunnen je als geen ander adviseren als het aankomt op verfsoorten en materialen. Maar ook de klus zelf kunnen de woonprofessionals van Louter je uit handen nemen. Er komt immers best veel kijken – bij het schilderen van je woning. Niet alleen zal je moeten beschikken over de juiste materialen – ook techniek is belangrijk. Heb jij niet de kennis in huis of niet de tijd om zelf de binnen of buitenkant van je woning te schilderen? Neem contact op met de professionals van Louter en laat het aan de schilder over om jouw woning een eigentijdse uitstraling te geven met de kwalitatief hoogstaande producten van Louter.

Geef je wanden een update met Hooked on Walls van Louter

Bezoek de winkel


Bij Hooked on Walls zijn ze gespecialiseerd in de ontwikkeling van uitgesproken behangsoorten. Wil jij echt een statement maken in de hal, de slaapkamer of de studeerkamer? Neem een kijkje bij de uitgebreide selectie Hooked on Walls behangsoorten bij Louter in Schoorl.

EEN KUNSTZINNIGE UITSTRALING MET ARTE VAN LOUTER

Bezoek de winkel

 

Volgens de experts van Louter in Schoorl is je huis zoveel meer dan de plek waar je woont. Graag gebruiken ze bij Louter dan ook behang om iedere ruimte te voorzien van extra stijl en authenticiteit. De kunstzinnige behangsoorten van Arte lenen zich hier bijzonder goed voor. Laat je inspireren door de mooiste kleuren en patronen van dit fijne merk.

BN Walls bij Louter 


Bezoek de winkel

 

Het geliefde BN Walls ken je misschien wel van het beroemde Vincent van Gogh behang. Maar dat is slechts één van de uitgesproken behangsoorten die dit merk typeren. Laat je inspireren door de woonprofessionals van Louter in Schoorl en vind zo jouw favoriete behang van BN Walls.

De kleurrijke favoriet van Louter? PIP Studio! 


Bezoek de winkel


Durf jij links te gaan wanneer iedereen rechts gaat? En ben jij net zo eigenzinnig in de interieurkeuzes die je maakt? Dan is het stijlvolle en vrolijke behang van PIP Studio misschien wel de perfecte match. Ook bij Louter zijn ze dol op de unieke stijl die je kunt neerzetten met dit behang. Van een kleurrijke verzameling bijzondere dieren aan de wand tot een bloemenzee voor op de schouw – de mogelijkheden zijn oneindig. Bekijk samen met de woonprofessionals van Louter in Schoorl welk type behang jouw stijl het beste onderstreept. En het behangen zelf? Ook dat kun je natuurlijk uitbesteden.

Eijffinger bij Louter: binnen elke stijl een behangsoort 


Bezoek de winkel

 

Van een sprookjesachtig bloemenbehang en een stoer strepenbehang tot een rol die je vervoert naar het Renaissance tijdperk – het doel van de ontwerpers van Eijffinger is om iedere doelgroep te kunnen bedienen. Ook in de selectie Eijffinger behang dat je tegenkomt bij Louter in Schoorl kom je een breed palet aan stijlen tegen. Laat je inspireren door de zorgvuldig ontwikkelde patronen en prachtige kleurencombinaties van Eijffinger.