Herooooo

Behang van Louter voor een stijlvolle make-over

Louter Wonen is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Schoorl en omstreken (o.a. Bergen, Bergen Aan Zee, Petten en Koedijk).Durf verder te denken met Louter

Interieurstylisten zweren erbij: behang. Ook bij Louter in Schoorl realiseren ze als geen ander dat een bijzonder stijlvol behang een positief effect heeft op je interieur. Alleen kan het best lastig zijn om het juiste behang te kiezen. Het is niet even makkelijk om in te schatten welk effect een bepaald type behang op je interieur kan hebben. Gelukkig zijn de woonprofessionals gespecialiseerd in behang. Van het vinden van behang in het juiste patroon tot materiaaladvies – bij Louter helpen ze je graag verder.

De Home Made By collectie van Louter

Bij Home Made By laten ze zich bij de ontwikkeling van hun verschillende producten inspireren door de natuur. Ook de behangcollectie van Home Made By wordt gekenmerkt door een subtiele knipoog naar al het moois dat je tegenkomt tijdens een prachtige boswandeling of tijdens een dagje strand. Het rustieke, warme kleurenpalet dat de behangcollectie typeert, zorgt ervoor dat de behangsoorten iedere kamer verrijken, zonder teveel op te vallen. Benieuwd naar de Home Made By behangcollectie die het beste in je interieur naar boven haalt? Laat je inspireren door de specialisten bij Louter.

Bezoek de winkel

Geef je wanden een update met Hooked on Walls van Louter

Bij Hooked on Walls zijn ze gespecialiseerd in de ontwikkeling van uitgesproken behangsoorten. Wil jij echt een statement maken in de hal, de slaapkamer of de studeerkamer? Neem een kijkje bij de uitgebreide selectie Hooked on Walls behangsoorten bij Louter in Schoorl.

Bezoek de winkel

EEN KUNSTZINNIGE UITSTRALING MET ARTE VAN LOUTER

Volgens de experts van Louter in Schoorl is je huis zoveel meer dan de plek waar je woont. Graag gebruiken ze bij Louter dan ook behang om iedere ruimte te voorzien van extra stijl en authenticiteit. De kunstzinnige behangsoorten van Arte lenen zich hier bijzonder goed voor. Laat je inspireren door de mooiste kleuren en patronen van dit fijne merk.

Bezoek de winkel

BN Walls bij Louter

Het geliefde BN Walls ken je misschien wel van het beroemde Vincent van Gogh behang. Maar dat is slechts één van de uitgesproken behangsoorten die dit merk typeren. Laat je inspireren door de woonprofessionals van Louter in Schoorl en vind zo jouw favoriete behang van BN Walls.

Bezoek de winkel

Eijffinger bij Louter: binnen elke stijl een behangsoort

Van een sprookjesachtig bloemenbehang en een stoer strepenbehang tot een rol die je vervoert naar het Renaissance tijdperk – het doel van de ontwerpers van Eijffinger is om iedere doelgroep te kunnen bedienen. Ook in de selectie Eijffinger behang dat je tegenkomt bij Louter in Schoorl kom je een breed palet aan stijlen tegen. Laat je inspireren door de zorgvuldig ontwikkelde patronen en prachtige kleurencombinaties van Eijffinger.

Bezoek de winkel