Ine van Delft

Interieurstyliste bij Kraal Woonprofessionals in Kaatsheuvel

'Eerst goed luisteren en vervolgens goed vertalen. Pas dan kun je een interieurplan presenteren, dat de bewoners verrast en wat bij ze past!'

MAAK EEN DESIGNDATE MET Ine

Over Ine

Mijn naam is Ine van Delft. Na 20 jaar lesgeven in het basisonderwijs was het tijd om een nieuw pad in te slaan… Mooie kleuren, fijne materialen, kunst, mooie gebouwen en interieurs daar kan ik ontzettend van genieten. Ik besloot mijn droom na te jagen en tijd te maken voor mijn creativiteit en interesse in wonen.

Na de opleiding interieurontwerp en styling werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Ik vervolgde het traject met de opleiding tot kleuradviseur en lichtadviseur. Toen was het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Mijn pad kruiste dat van Kraal, de Woonprofessionals. Vakmensen met een prachtig nieuwe winkel en het sterke concept Home Made By.

Ik ben er trots op om je (sinds augustus 2019) in onze mooie winkel te ontvangen en te verrassen met de vele mogelijkheden van onze up-to-date collectie. Ik neem graag de tijd om naar je te luisteren: waar word je blij van? Welke kleuren en materialen passen bij jou? En dan samen keuzes maken, waardoor je huis een plek wordt waar je graag thuiskomt. Een huis dat bij je past en waar je je goed voelt. Ik zie je graag bij Kraal in Kaatsheuvel!

 

Vraag Ine om advies

Interieur realisaties van Kraal Woonprofessionals

Gaat je aandacht naar een nieuw interieur?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET INE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€695,- per ruimte

MAAK EEN DESIGNDATE MET Ine

Ine: 'Je moet aan een interieur kunnen zien wie er woont. Een persoonlijk interieur geeft het ultieme thuisgevoel.'