Herooooo

Konijnendijk – het adres voor het vinden van de juiste vloer

Konijnendijk is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Zuid-Beijerland en omstreken (o.a. Spijkenisse, Goudswaard, Oud-/Nieuw-Beijerland).

Wat Konijnendijk in Zuid-Beijerland voor je kunt betekenen

Konijnendijk kenmerkt zich door een tomeloze passie voor interieur. Ook op het gebied van vloeren hebben ze bij Konijnendijk niet alleen de juiste kennis, maar ook de juiste collectie in huis. Deze inspirerende winkel in Zuid-Beijerland maakt je wegwijs in de meest uiteenlopende vloeren. Laat je vandaag nog inspireren!

Houten vloeren bij Konijnendijk

Konijnendijk is dé speciaalzaak voor jouw houten vloer.

Lees hier over onze houten vloeren

De tapijten van Konijnendijk

Maak een verschil met het juiste tapijt

Bezoek de winkel

Bij Konijnendijk snappen ze als geen ander hoeveel impact een vloer heeft op je interieur. Een van de grootste sfeermakers op het gebied van vloeren, is het tapijt. Bij Konijnendijk vind je met gemak het tapijt dat past bij jouw woonstijl: je vindt in deze woonwinkel in Zuid-Beijerland namelijk een breed assortiment aan tapijten gemaakt van verschillende materialen en in de meest uiteenlopende kleuren.

Castle stones

Castle Stones zijn handgemaakte afdrukken van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse kastelen en kerken.

bezoek de winkel

Castle Stones zijn handgemaakte afdrukken van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse kastelen en kerken.

De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking.
Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek.

Diverse soorten en maten

Er zijn diverse soorten tegels te verkrijgen, o.a. de Bourgondische Dallen met hun robuuste karakter, de Loft tegels die door hun grotere afmetingen een strakker uiterlijk hebben, de Bricks met de uitstraling van een straat uit vervlogen tijden.
Onderling zijn de verschillende Castle Stones ook goed met elkaar te combineren.
Doordat ze zo dun zijn is het geen probleem om deze over een bestaande vloer te plaatsen.
Wij komen u graag hierover ter plaatse adviseren en u zult zien dat met een vloer van Castle Stones u oude sferen weer laat herbeleven.

Chapel Parket

Vervaardigt de meest exclusieve in Nederland gemaakte hard houten vloeren

bezoek de winkel

Origineel Chapel Parket vervaardigt de meest exclusieve in Nederland gemaakte hard houten vloeren. Het gehele productieproces vindt geheel in eigen beheer plaats, van de ruwe stammen tot het uiteindelijke vloerdeel.

Passend in ieder interieur

De houten vloeren van Origineel Chapel Parket zorgen voor een maximaal comfort en passen in ieder interieur.
Van strak en modern tot warm en traditioneel. Voor thuisgebruik of commerciële ruimtes, grote en kleine oppervlakken.
De houten parket vloeren zijn verkrijgbaar in vele afwerkingen en kleuren.

Alleen het beste Europees eiken wordt gebruikt. Daarbij wordt de natuurlijke variatie in het hout gerespecteerd; iedere boom is uniek, dus alle producten zijn dat ook.
Door te wonen en te werken op een vloer van Origineel Chapel Parket geeft u het hout extra karakter en dat maakt uw vloer nog mooier.

Maximaal comfort

Het lamelparket is geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming en – koeling.
Tel daarbij op dat Origineel Chapel Parket onderhoudsarm is en u heeft een vloer die u maximaal comfort biedt.
Een speciale beschermende laag maakt de vloeren buitengewoon slijtvast.

De vloeren van Origineel Chapel Parket zijn daarom de perfecte basis voor uw interieur.

PVC van Konijnendijk

PVC – als je graag stijl en kwaliteit combineert

Bezoek de winkel

 

De PVC vloer wint steeds meer terrein in de interieurwereld. Dat is de woonprofessionals van Konijnendijk zeker niet ontgaan. Met hun specialistische kennis rondom PVC en uitgebreide collectie PVC-vloeren, is Konijnendijk in Zuid-Beijerland dé plek om te bezoeken als je opzoek bent naar een kwalitatief hoogstaande vloer in prachtige uitvoering.

Vinyl van Konijnendijk


Vinyl om van te dromen


Bezoek de winkel


Heb jij je weleens verdiept in de wereld van vinyl? Bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland zijn ze ook in dit type vloerbedekking gespecialiseerd. Laat je informeren over dit praktische materiaal en maak kennis met de vele ontwerpen die de collectie van Konijnendijk rijk is.

Marmoleum bij Konijnendijk

De eerste CO2 neutrale vloer ter wereld

bezoek de winkel

In onze showroom vindt u een uitgebreide Marmoleum collectie en onze stoffeerders zijn experts in het leggen van deze mooie en duurzame vloer.

Marmoleum is de meest natuurlijke vloer en wordt al ruim 100 jaar gemaakt volgens een vast procedé van natuurlijke ingrediënten

Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten. Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. 

Natuurlijke grondstoffen
Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Het winnen van hars is een continu proces, terwijl het houtmeel, een afvalproduct van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Deze simpele, natuurlijke ingrediënten vormen samen het linoleum. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en is er in heel veel prachtige kleuren. Zowel voor woningen, maar ook voor projecten een prachtige vloer en gemaakt voor héél veel jaren woon- en werkplezier!

Karpetten van Konijnendijk

bezoek de winkel

Een karpet is echt een waardevolle toevoeging in je interieur.

Zeker met de verschuiving naar steeds meer harde vloeren in het interieur, is er wel behoefte aan verbetering van de akoestiek in de ruimte.

Karpetten dragen daar zeker aan bij, een kleed zorgt letterlijk en figuurlijk voor meer warmte in huis en is daarnaast ook nog eens een prachtige blikvanger.

Om te zien welke grootte je moet kiezen is het maken van een schets een handig hulpmiddel, zo wordt in één oogopslag zichtbaar welk effect een vloerkleed heeft op de rest van het interieur.

Ook kleur en structuur zijn van groot belang. Door meerdere kleurnuances uit het kleed door te vertalen in huis, breng je samenhang en rust.

Karpetten zijn vaak in een aantal standaard maten te verkrijgen en is rechthoekig nog steeds de meest gekozen vorm. Toch kan soms een rond of vierkant exemplaar net iets beter tot zijn recht komen in de betreffende ruimte of biedt maatwerk de uitkomst.