Susanne

Styliste bij Konijnendijk

PLAN EEN DESIGNDATE met Susanne

Over Susanne

Vanaf jongs af aan is het al mijn droom om te werken als Interieuradviseur. Nadat ik ben afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege, is deze droom werkelijkheid geworden.

Adviseren betekent voor mij het creëren van een thuis. Niets is belangrijker dan dat de klant zich thuis voelt in zijn of haar woning. En daar help ik graag bij.
Of het nu gaat om een jaren 30 woning of een appartement. Ik grijp het met beide handen aan.  

Ik zal met mijn passie en kennis tot een geschikt interieuradvies komen dat bij de klant past.

 

Vraag Susanne om interieuradvies

Projecten van Konijnendijk

 

 

Je eigen interieurproject starten?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET SUSANNE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

PLAN EEN DESIGN DATE met susanne

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Susanne

Susanne: "Goede raad is goud waard, een gezegde dat zeker van toepassing is als het gaat om het creëren van je thuisgevoel. Soms kun je met enkele simpele ingrepen de harmonie in een interieur weer helemaal terugbrengen"