Meubelen bij Konijnendijk

Konijnendijk is dé meubel- en interieurspeciaalzaak voor Zuid-Beijerland,  en omstreken (o.a. Spijkenisse, Goudswaard, Oud-/Nieuw-Beijerland).

Meubelen


In onze showroom hebben wij 8 stijlkamers ingericht met een diversiteit aan meubelen, zodat u al lopend door deze kamers geïnspireerd zult raken.

Wij verkopen een creatieve collectie aan tafels, stoelen, fauteuils en kasten van diverse merken zoals Bocx interiors, JB Style, Keijser & Co, Richmond Interiors,
DTP-import, Hoffz, NIX-design, Vincent & Sheppard, Lifestyle etc.

Samen met u gaan wij op zoek naar de meubelen die het beste passen bij uw woonwensen. Mix en match met diverse materialen en kleuren, u kunt kiezen uit een rijke collectie meubelstoffen en afwerkingen in hout.

Designplan op maat

Bent u toe aan het vervangen van uw gehele interieur, op zoek naar een ander bijpassend meubelstuk of misschien ga je wel je eerste huis inrichten, wij laten graag zien aan de hand van een 2D of 3D voorstelling hoe de meubelen in uw interieur gaan passen.

Persoonlijk

Omdat we niet allemaal gelijk zijn, hoeft een zitmeubel ook zeker niet standaard uitgevoerd te worden. Wij werken samen met leveranciers die het zitcomfort op uw postuur kunnen aanpassen zodat uw meubel een heel persoonlijk karakter krijgt.

Ook maatwerk is tegenwoordig niet meer weg te denken, er is dankzij de flexibiliteit in productie steeds meer mogelijk.

Zo zijn we steeds, samen met u op zoek naar de juiste oplossingen zodat uw huis ook een echt thuis wordt.