Erna

Interieurstylist bij Konijnendijk

Erna: "Ik zie ieder interieur als een uitdaging, samen het proces doorlopen vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke realisatie."

Plan een Design Date met Erna

Over Ena Schotmans

Onlangs heb ik mijn 12 ½ jarig jubileum mogen vieren bij Konijnendijk Woontrends en het is voor mij nog iedere dag een feestje om met interieurs aan de slag te gaan. Mijn hobby is eigenlijk mijn werk geworden, zo fijn om mensen te kunnen helpen, beter te leren kennen en samen een nieuw thuis te creëren.

 

Vraag Erna om interieuradvies

Interieurprojecten van Konijnendijk

Laat je woonwensen uitkomen

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET ERNA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Plan een Design Date met Erna

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Erna

Erna: "Je proberen te verplaatsen in de wensen van de klant maakt dat er een bijzondere band ontstaat en je het vertrouwen krijgt om samen een interieur te realiseren, waar de klant het elke dag weer fijn vindt om in thuis te komen."