Herooooo

Een wereld van kleur met het behang van Konijnendijk in Zuid-Beijerland

Konijnendijk is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Zuid-Beijerland en omstreken (o.a. Spijkenisse, Goudswaard, Oud-/Nieuw-Beijerland).Konijnendijk: voor iedere smaak een behangsoort

Zit een verbouwing er op korte termijn niet in, maar zou je wel graag je interieur willen voorzien van een serieuze metamorfose? Met hulp van de woonprofessionals van Konijnendijk is de transformatie van jouw woning binnen handbereik. Hoe? Door je interieur te verrijken met één van de behangsoorten van Konijnendijk. Laat je informeren en inspireren door de specialisten van Konijnendijk, zodat je zeker weet dat het behang dat je kiest perfect past bij de rest van je interieur. Maar niet alleen op het gebied van kleur en dessin ben je bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland aan het juiste adres – ook als het aankomt op het aanbrengen van het behang, kun je hier terecht voor passend advies. Ga je graag zelf aan de slag om de klus te klaren? Of vind je het prettiger om hier hulp bij te hebben?

Laat je vervoeren met de collectie van Home Made By bij Konijnendijk

Bezoek de winkel

 

Bij Home Made By laten ze zich bij de ontwikkeling van hun verschillende producten inspireren door de natuur. Ook de behangcollectie van Home Made By wordt gekenmerkt door een subtiele knipoog naar al het moois dat je tegenkomt tijdens een prachtige boswandeling of tijdens een dagje strand. Het rustieke, warme kleurenpalet dat de behangcollectie typeert, zorgt ervoor dat de behangsoorten iedere kamer verrijken, zonder teveel op te vallen. Benieuwd naar de Home Made By behangcollectie die het beste in je interieur naar boven haalt? Laat je inspireren door de specialisten bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland.

Onderdeel van de Konijnendijk collectie: Hooked on Walls

Bezoek de winkel

 

Zowel op het gebied van materialen als dessin staat Hooked on Walls bekend als een innovatief merk. En dat is precies waarom je een prachtige selectie van dit label vindt bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland. In ieder ontwerp worden de grenzen opgezocht. Het resultaat? Een collectie met uitgesproken ontwerpen die visueel weet te verrassen.

Kunstzinnig wonen met Arte van Konijnendijk

Bezoek de winkel

 

Stap binnen bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland om je te laten inspireren door de kunstzinnige behangcollectie van het stijlvolle Arte. Met hun vooruitstrevende 3D behang kun je thuis de allure van een kunstgalerie creëren. Laat je – net als de grote kunstenaars van deze eeuw – inspireren door de grafische patronen van nu met het stijlvolle behang van Arte, verkrijgbaar bij Konijnendijk.

Waarom Konijnendijk voor BN Walls kiest

Bezoek de winkel

 

Het vliesbehang van BN Walls is om meerdere redenen geliefd bij de woonspecialisten van Konijnendijk. Zo blijft deze behangproducent trouw aan haar eigen productietechnieken. Hierdoor kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Maar ook de uiteenlopende ontwerpen zorgen ervoor dat iedereen kan slagen bij BN Walls. Laat je bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland verwonderen over de rijke collectie.