Linda van der Vorst

Interior designer bij Joop Puur Wonen

Over Linda

Ik begin altijd met goed luisteren naar jullie wensen en ideeën. Dit is het grootste en belangrijkste deel van een ontwerp. Alles dat we besproken hebben zet ik om in een mooi 2D en/of 3D ontwerp. Ik zoek naar een goed evenwicht tussen materialen en structuren en ik voeg daar graag iets verrassends aan toe zodat het echt jouw unieke interieur wordt. Samen bepalen we de definitieve materialen en kleuren zodat het een samenhangend geheel wordt en je je echt thuis voelt in het ontwerp.

Ik zie je heel graag tijdens de Design Date voor een eerste kennismaking.

PLAN EEN DESIGN DATE MET LINDA

OP ZOEK NAAR EEN INTERIEUR DAT BIJ BLIJFT?

KIES DAN EEN DESIGNDATE MET LINDA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET LINDA

REALISATIES VAN JOOP PUUR WONEN

ONZE DESIGN SERVICES

Design Date

Design Date

Design Advies

Design Advies

Design Plan

Design Plan

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

DESIGN DATE Een Design Date vindt bij Home Made By_ Designstudio plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

DESIGN DATE

Een Design Date vindt bij Home Made By_ Designstudio plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET LINDA

Linda van der Vorst interior designer bij Joop Puur Wonen

Lees hier onze klanten reviews