klanten reviews

Reviews van klanten

Debora de la Croix

Al 30 jaar zijn wij klant bij Joop Puur Wonen. Voor onze nieuwe woning zijn we weer bij Joop Puur Wonen langsgegaan. Zoals altijd zijn wij met grote tevredenheid geholpen met de inrichting. Een nieuwe vloer, raam decoratie en inbouwkasten. Zorgvuldig uitgekozen met goed advies van Siegfried en Hans

★★★★★

Anoniem

"Super goede ervaring met het leggen van vinyl en een paar jaar daarvoor met raambekleding. Wij komen graag terug bij joop!"

★★★★★

Corina uit Bergschenhoek

"Allereerst in de winkel waar ik graag kom als er iets in huis qua interieur advies nodig is. Altijd goed meedenkend adviezen. Deze keer een kast op maat. De indeling kleur er werd goed met onze wensen meegedacht. Adviseur kwam de maten nameten. Zeer tevreden met het resultaat."

★★★★★

Petra uit Rotterdam

"Zoals altijd weer snel en perfect afgewerkt!"

★★★★★

Lisa Beukema

"Alles prima verlopen."

★★★★★

Cécile uit Rotterdam

"Ik maak voor de derde keer gebruik van Home Made By Joop Puur Wonen. En ook deze keer meer dan tevreden. Enthousiast over de bejegening, de service en bovenal over het snelle en zeer secure werk van de mensen die het laminaat, marmoleum kwamen leggen. Kwaliteit van de producten ook erg goed."

★★★★★

Karin uit Rotterdam

"Fijne mensen en goede service!"

★★★★★

Carolien uit Rotterdam

"Supergoede service, vriendelijke mensen, snelle levering."

★★★★★

Anoniem

★★★★★

J. uit Rotterdam

"De werkzaamheden zijn volgens planning uitgevoerd. Zeer tevreden met het resultaat. De communicatie verliep prettig. De vakmensen stralen plezier in hun werk uit; daar word je als klant blij van."

★★★★★

Nazmiye, Rotterdam

"Ik heb 23 jaar geleden door “Joop Puur Wonen” de vloer en raambekleding van mijn huis laten doen. Nu 23 jaar later was alles weer aan vernieuwing toe. Bij verschillende bedrijven geweest en bij geen allen had ik geen klik. Toen weer bij “Joop” gaan kijken. Wat bleek, zelfde broers, Hans en Siegfried bleken er nog steeds te werken en wat mijn verbazing nog meer wekte was het feit dat José en zijn zwager die toen bij mij thuis alles hadden gelegd er ook nog steeds werkten. De beslissing was snel genomen. Alles wederom door “Joop” laten doen. Net als toen is ook nu alles naar volle tevredenheid gedaan. Wil je een betrouwbaar bedrijf je huis laten doen, een bedrijf die alles tot in de puntjes afwerkt en die zijn afspraken nakomt dan moet je bij “Joop” zijn. Bedankt hans Siegfried en José."

★★★★★

Jorge Lopes uit Schiedam

"Zeer tevreden met de werkzaamheden de jongens waren zeer professioneel, wat ook heel belangrijk is elke dag na de klus alles opgeruimd ."

★★★★★

Pim Meij

"Zeer professioneel bedrijf. Prachtig tapijt en perfect gelegd. De stoffeerders hebben zelfs de oude spijkerlatjes verwijderd (het nieuwe tapijt werd gelijmd). Niet goedkoop maar op dit soort zaken wil ik niet bezuinigen."

★★★★★

Christel Kluver uit Rotterdam

"Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden, heb al zoveel laten doen in mijn huis. Alles naar tevredenheid, je wordt kundig en netjes geholpen met advies, en keurige monteurs die alles monteren. Kortom zeer tevreden ben ik.

★★★★★

Trouwe klant van Joop Puur Wonen

"Ik ben al jaren klant, je wordt keurig geholpen en de materialen van gordijnen luxaflex tot hordeuren, alles dus prima kwaliteit en keurig gemonteerd door nette monteurs.Kortom ik ben heel tevreden."

★★★★★

Corina uit Bergschenhoek

"Super vriendelijk ontvangen. Verder goede adviezen denken goed mee. Mooie kledingkast uitgekozen"

★★★★★

Alain uit Rotterdam

"Snel geholpen, netjes gelegd, meegedacht. Blij met mijn nieuwe vloer."

★★★★★

Helena uit Rotterdam

"Goede service en zoals altijd de vinyl goed gelegd. Uitstekende stoffeerders in dienst !"

★★★★★

Familie Alles uit Rotterdam

"Goed voorbereid en kundige parketteurs die die geen uitdaging uit de weg zijn gegaan en daarmee en prachtige vloer er hebben neergelegd binnen Dex afgesproken tijd."

★★★★★

Christian Igesz

"Geweldige communicatie en uitvoering"

★★★★★

Niels Koster uit Rotterdam

"Geweldige service, als opvolging van de opdracht en afronding van het Werk... super mooi resultaat!"

★★★★★

Ben uit Rotterdam

"Jarenlang ben ik zeer tevreden over uw klantvriendelijkheid en bereidwilligheid ten aanzien van uw leveringen."

★★★★★

Bettina uit Rotterdam

"Jarenlang ben ik zeer tevreden over uw klantvriendelijkheid en bereidwilligheid ten aanzien van uw leveringen."

★★★★★

Jacomien uit Rotterdam

"Ik heb alleen maar goede ervaringen met Joop Puur wonen. Marmoleum vloer ligt prachtig. Goede adviezen voor raambekleding. Aardige medewerkers. En als er eens wat is een goede service. Ik ben bijzonder te spreken over deze winkel."

★★★★★

De Jong uit Ridderkerk

"Goede vaklieden en perfecte service dank je wel!"

★★★★★

Kawing CHINATOWNDIMSUM uit Rotterdam

"Al jaren zeer tevreden , advies , uitvoering, eerlijk prijzen."

★★★★★

Raymond uit Rotterdam

"Mooie collectie, erg klantgericht, complete ontzorging. Fijne ervaring en blij met de gekozen raambekleding en gordijnen."

★★★★★

E.A.

"Fijn geholpen in de winkel. Prima opmeet service en een goede monteur die de rolgordijnen heeft opgehangen."

★★★★★

Fam. Minnema uit Rotterdam

"2 Medewerkers waren op tijd en zorgden eerst voor het weghalen van de oude vloerbedekking. Daarna hebben ze snel en efficiënt de nieuwe vloerbedekking gelegd. We zijn helemaal tevreden!"

★★★★★

Peder uit Rotterdam

"Ondanks onze wijzigende verzoeken (meer/minderwerk/elektrische/watergedragen vloerverwarwing) was het team flexibel en zijn we er samen uitgekomen. Van belang dat de vloer goed wordt voor geïnspecteerd voordat de werklui komen om er zeker van te zijn dat de hele vloer gelegd kan worden. Het eindresultaat is prachtig en het team dat de werkzaamheden uitvoert is icing on the cake! Echte toppers!"

★★★★★

Stephan uit Rotterdam

"We zijn zeer goed geholpen tijdens ons bezoek aan de winkel. Alles werd goed uitgelegd: wat we wel en niet konden verwachten. Het ophangen van de gordijnen die we hebben aangeschaft ging zeer professioneel door zeer aardige mannen. Ze waren zelfs zo vriendelijk om een schilderijtje die achter de gordijnen terecht kwam te verhangen."

★★★★★

K. uit Rotterdam

"We wisten goed wat we wilden qua raambekleding, echter hadden we nog geen juiste winkel gevonden. Totdat we op Joop Wonen stuitten. De gordijnen waren snel besteld en werden geleverd zoals afgesproken. Nadat ze hingen, twijfelden we over de rails. Dat is in overleg helemaal goed gekomen. Onze ervaring is super!."

★★★★★

Vai Vai Scooters B.V. Rinus Verschuren

"uitstekend en professioneel geholpen."

★★★★★

Tessa uit Rotterdam

"Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de mensen van Joop Puur Wonen. Ook hadden zij er alle begrip voor dat ik ging verhuizen, wat voor mij stress met zich mee bracht. Zij gaven mij de ruimte in mijn besluitvorming en de na te komen afspraken. Zeer prettig.
Ik ben heel erg blij met mijn vloer en raamdecoratie en vind de producten van mooie en hoge kwaliteit.
Dank!"

★★★★★

Klant

"Afspraak nagekomen en er is heel erg netjes gewerkt. Ook in de winkel erg goede advies gekregen."

★★★★★

Gaby Broekhuis-Jansen uit Den Haag

"Goed geholpen door Joost Wilmer. Monteurs waren zeer kundig en aardig"

★★★★★

Leonard van Rhijn uit Rotterdam

"In de winkel wordt tijd genomen voor een goed advies, en er is een ruim en gevarieerd aanbod van stoffen. Het aanbrengen van rails en ophangen van gordijnen wordt vakkundig uitgevoerd."

★★★★★

Klant uit Rotterdam

"Zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn. Snelle levering en super netjes gelegd. Vakkundige mensen met juiste ideeen."

★★★★★

Thijs uit Heiloo

"snelle reactie, goede afspraken, professionele feedback"

★★★★

Jasper uit Den Haag

"Super! Fijne service, meedenkend en denken in oplossingen ipv problemen. Snel en adequaat bij het antwoorden van vragen, klasse!"

★★★★★

Sabeth van Duin uit Rotterdam

"Super vriendelijk geholpen. Helaas ging de eerste afspraak niet door,maar dit is heel professioneel afgehandeld en de week erna kwam er iemand. Trap is super netjes afgewerkt. Echt vakwerk."

★★★★★

Nel Angkotta uit Rotterdam

"Ben in de winkel fijn geholpen en ben tevreden met u werknemers."

★★★★

Renate uit Rotterdam

"Deskundige medewerkers, mooie gordijnen en een perfecte oplossing voor een kleine vergissing."

★★★★★

Pascal uit Rotterdam

"Fijne aankoopbegeleiding en waardevolle inbreng ontvangen over onze mogelijkheden. Ook de levering was punctueel en naar wens. Sommige verrassingen werden op tijd gesignaleerd en naar tevredenheid opgelost."

★★★★★

Hannie uit Rotterdam

"Prima geholpen in de winkel en soepel met afspraken maken voor tapijt leggen. Netjes gelegd. Beetje jammer dat er geen aparte stalen waren om thuis te bekijken, alleen die hele grote platen met meerdere stalen. Kunnen niet met de fiets mee."

★★★★

Euredice

"De mannen van Joop Puur Wonen hebben weer top werk geleverd!!! Raam en vloer bekleding, wanden en wanneer zij klaar zijn hoef jij alleen maar je spulletjes neer te zetten. Goed advies en topkwalitei. Stellen nooit teleur!"

★★★★★

Klant

"Wederom een uitstekende ervaring met Joop Puur Wonen. Heel goede advisering over rolgordijnen en prima installatie!"

★★★★★

Frans uit Rhoon

"Geweldige service, ze staan altijd voor je klaar en denken mee met niet-standaard oplossingen."

★★★★★

Tom uit Rotterdam

"Ze ontzorgen je, denken met je mee en leveren kwaliteit. Prettige mensen om mee te werken. Prijs/kwaliteit is goed."

★★★★★

Robert uit Rotterdam

"We zijn zeer tevreden, vanaf het advies en begeleiding in de winkel tot en met de aflevering en de werkzaamheden bij ons thuis. Vakkundig en zeer netjes gewerkt. Prettige en persoonlijke service tijdens het hele proces."

★★★★★

Birgit uit Rotterdam

"Goed professioneel advies, hele vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. Goede kwaliteit en netjes afgeleverd. Ik zal jullie zeker aanraden !!!"

★★★★★

Christian Igesz

"Correct en vriendelijk."

★★★★★

Johan uit Rotterdam

"Mooie producten, deskundig advies, denken goed mee en komen afspraak stip na. Kortom TOP."

★★★★★

Y. uit Rotterdam

"Service: professioneel, geduldig, hartelijk, netjes. De jarenlange ervaring komt zeer goed tot z'n recht."

★★★★★

M. uit Rotterdam

"Verliep volgens afspraak , vakman"

★★★★★

RG uit Rotterdam

"Fijne, snelle, fantastische service!"

★★★★★

Roos en Jan uit Rotterdam

"Zowel de bekleding van onze trap in de hal als in onze slaapkamers is uitstekend gedaan. Men was zeer flexibel en vanwege enige spoed werd de klus zelfs op zaterdag afgerond. Wij komen zeker terug!"

★★★★★

An uit Rotterdam

"k ben hartstikke blij met het vinyl en de manier waarop ik geholpen ben. Vaklui in de winkel die weten waar ze het over hebben en ook thuis komen kijken of alle maten kloppen en om vragen te beantwoorden., Ook vaklui die het vinyl gelegd hebben. Geen naadje te zien, alles prima afgewerkt. Mijn complimenten!! Chapeau !"

★★★★★

Corné uit Rotterdam

"Super service, fijn meedenken en goede nazorg!"

★★★★★

Paul uit Rotterdam

"Prima advies, vriendelijk, goede opvolging en mooi eindresultaat"

★★★★★

Stephane uit Rotterdam

"Eerlijk en open advies en perfect nakomen van alle afspraken. Verder, klasse en aardige vloerleggers wat in deze drukke tijden een rariteit is. Kom sowieso terug wanneer mogelijk!"

★★★★★

Wim en Cobi van Schaik uit Krimpen aan den IJssel

"Nieuwe PVC-vloer gekocht bij Joop Puur Wonen. Van begin tot eind erg tevreden: goede adviezen, meedenken en perfecte uitvoering. En ook groot compliment voor de medewerkers die het leggen van de vloer hebben voorbereid en uitgevoerd. Prima mensen! Joop Puur Wonen, een goede zaak!"

★★★★★

Jerome uit Rotterdam

"Wij kwamen bij Joop Puur Wonen voor nieuwe vloerbedekking en raamdecoratie. Uiteindelijk hebben we vanwege de goede service en persoonlijke benadering ook een nieuwe parketvloer laten leggen en schilderwerk laten doen. Alle werkzaamheden zijn helemaal volgens planning en naar tevredenheid uitgevoerd en de producten zijn van goede kwaliteit. We bevelen Joop Puur Wonen dan ook van harte aan."

★★★★★

Andries uit Rotterdam

"Afgezien van verlate levering door materiaalschaarste bij de fabrikant, verliep alles goed. Adequate reactie bij vragen."

★★★★

Annemarie

"Zo snel en netjes gelegd het laminaat, en keurige mannen hele aardige gasten"

★★★★★

Carla uit Rotterdam

★★★★★

Corné uit Rotterdam

"Service was super, communicatie duidelijk. Zowel vloer, behang, schilder en raambekleding via Joop Puur Wonen. De planning van de mannen die het uitvoeren sloot strak op elkaar aan."

★★★★★

Fam. Roos uit Rotterdam

"Bij Joop Puur Wonen heeft iedereen liefde voor het vak. Ze leveren mooie producten en de kwaliteit van het uitgevoerde werk is uitstekend. Ze hebben geduld en denken altijd in oplossingen."

★★★★★

Leo uit Rotterdam

"Alles verliep conform afspraak. Heldere adviezen
Prettig contact"

★★★★★

klant van Joop Puur Wonen

"Ik koop al jaren bij jullie. En ben zeer tevreden over het geheel."

★★★★★

Wilma uit Rotterdam

"Goede producten Vriendelijk."

"Deskundige monteurs."

★★★★★

Jeroen uit Rotterdam

"Zeer tevreden met het resultaat en plezierige vakmensen"

★★★★★

E&I uit Rotterdam

"Despite some setbacks with the color of the paint - unfortunately we did not do samples (highly recommend insisting on this) - we are very happy with services provided by JOOP. Excellent materials, very friendly staff and good worksmanship by the painters and floor specialists."

★★★★