klanten reviews

Reviews van klanten

Johan uit Rotterdam

"Mooie producten, deskundig advies, denken goed mee en komen afspraak stip na. Kortom TOP."

★★★★★

Y. uit Rotterdam

"Service: professioneel, geduldig, hartelijk, netjes. De jarenlange ervaring komt zeer goed tot z'n recht."

★★★★★

M. uit Rotterdam

"Verliep volgens afspraak , vakman"

★★★★★

RG uit Rotterdam

"Fijne, snelle, fantastische service!"

★★★★★

Roos en Jan, Rotterdam

"Zowel de bekleding van onze trap in de hal als in onze slaapkamers is uitstekend gedaan. Men was zeer flexibel en vanwege enige spoed werd de klus zelfs op zaterdag afgerond. Wij komen zeker terug!"

★★★★★

An uit Rotterdam

"k ben hartstikke blij met het vinyl en de manier waarop ik geholpen ben. Vaklui in de winkel die weten waar ze het over hebben en ook thuis komen kijken of alle maten kloppen en om vragen te beantwoorden., Ook vaklui die het vinyl gelegd hebben. Geen naadje te zien, alles prima afgewerkt. Mijn complimenten!! Chapeau !"

★★★★★

Corné uit Rotterdam

"Super service, fijn meedenken en goede nazorg!"

★★★★★

Paul uit Rotterdam

"Prima advies, vriendelijk, goede opvolging en mooi eindresultaat"

★★★★★

Stephane uit Rotterdam

"Eerlijk en open advies en perfect nakomen van alle afspraken. Verder, klasse en aardige vloerleggers wat in deze drukke tijden een rariteit is. Kom sowieso terug wanneer mogelijk!"

★★★★★

Wim en Cobi van Schaik uit Krimpen aan den IJssel

"Nieuwe PVC-vloer gekocht bij Joop Puur Wonen. Van begin tot eind erg tevreden: goede adviezen, meedenken en perfecte uitvoering. En ook groot compliment voor de medewerkers die het leggen van de vloer hebben voorbereid en uitgevoerd. Prima mensen! Joop Puur Wonen, een goede zaak!"

★★★★★

Jerome uit Rotterdam

"Wij kwamen bij Joop Puur Wonen voor nieuwe vloerbedekking en raamdecoratie. Uiteindelijk hebben we vanwege de goede service en persoonlijke benadering ook een nieuwe parketvloer laten leggen en schilderwerk laten doen. Alle werkzaamheden zijn helemaal volgens planning en naar tevredenheid uitgevoerd en de producten zijn van goede kwaliteit. We bevelen Joop Puur Wonen dan ook van harte aan."

★★★★★

Andries uit Rotterdam

"Afgezien van verlate levering door materiaalschaarste bij de fabrikant, verliep alles goed. Adequate reactie bij vragen."

★★★★

Annemarie

"Zo snel en netjes gelegd het laminaat, en keurige mannen hele aardige gasten"

★★★★★

Carla uit Rotterdam

★★★★★

Corné uit Rotterdam

"Service was super, communicatie duidelijk. Zowel vloer, behang, schilder en raambekleding via Joop Puur Wonen. De planning van de mannen die het uitvoeren sloot strak op elkaar aan."

★★★★★

Fam. Roos uit Rotterdam

"Bij Joop Puur Wonen heeft iedereen liefde voor het vak. Ze leveren mooie producten en de kwaliteit van het uitgevoerde werk is uitstekend. Ze hebben geduld en denken altijd in oplossingen."

★★★★★

Leo uit Rotterdam

"Alles verliep conform afspraak. Heldere adviezen
Prettig contact"

★★★★★

klant van Joop Puur Wonen

"Ik koop al jaren bij jullie. En ben zeer tevreden over het geheel."

★★★★★

Wilma uit Rotterdam

"Goede producten Vriendelijk."

"Deskundige monteurs."

★★★★★

Jeroen uit Rotterdam

"Zeer tevreden met het resultaat en plezierige vakmensen"

★★★★★

Jacomien uit Rotterdam

"Ik heb alleen maar goede ervaringen met Joop Puur wonen. Marmoleum vloer ligt prachtig. Goede adviezen voor raambekleding. Aardige medewerkers. En als er eens wat is een goede service. Ik ben bijzonder te spreken over deze winkel."

★★★★★

Raymond uit Rotterdam

"Mooie collectie, erg klantgericht, complete ontzorging. Fijne ervaring en blij met de gekozen raambekleding en gordijnen."

★★★★★

Robert uit Rotterdam

"We zijn zeer tevreden, vanaf het advies en begeleiding in de winkel tot en met de aflevering en de werkzaamheden bij ons thuis. Vakkundig en zeer netjes gewerkt. Prettige en persoonlijke service tijdens het hele proces."

★★★★