JOOP PUUR WONEN

Mariniersweg 24
3011 NN Rotterdam
010 213 08 62
info@jooppuurwonen.nl

Dinsdag 10.00-17.30: vrije inloop en op afspraak.
Woensdag, donderdag en vrijdag: alleen op afspraak open.
Zaterdag 10.00-17.00: vrije inloop en op afspraak.
Zondag en maandag: gesloten

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

 

Bezoektijden & winkelen op afspraak

Je bent op dinsdag en zaterdag van harte welkom om zonder afspraak de winkel binnen te lopen om inspiratie op te doen en onze collecties vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang en verf te komen bekijken. Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak op een ander moment.

Op woensdag, donderdag en vrijdag werken wij op afspraak zodat wij de tijd en aandacht hebben voor al je interieurvragen.

Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) mogen worden afgehaald aan de winkeldeur

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak bel ons:
010 213 08 62

 

Over Joop, Rotterdam

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Rotterdam nog mooier wonen.

Siegfried Meulema

Siegfried Meulema

stylist

Hans Meulema

Hans Meulema

stoffeerder

Collectie producten in Rotterdam

Joop Puur Wonen - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Joop Puur Wonen in Rotterdam binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Joop Puur Wonen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Joop Puur Wonen in Rotterdam ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Joop Puur Wonen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Joop Puur Wonen – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Joop Puur Wonen in Rotterdam. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Joop Puur Wonen zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Joop Puur Wonen in Rotterdam kun je alle kanten op.

Joop Puur Wonen – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Joop Puur Wonen in Rotterdam ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Joop Puur Wonen inschakelen als de beste.

Joop Puur Wonen – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Joop Puur Wonen weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?