Herooooo

Een revolutie in vloeren bij Jansen in Eersel

Jansen Kleur en Wonen is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Eersel en omstreken (o.a. Knegsel, Vessem, Hapert, Wintelre).Bij de vloeren van Jansen staat persoonlijkheid centraal

Bij Jansen wordt niet alleen gekeken naar de laatste trends op het gebied van vloeren. Iemands persoonlijke voorkeur is minstens zo belangrijk. Hoe wordt er geleefd? Staat comfort voorop? Of ben je op zoek naar een bepaalde uitstraling? Bij Jansen kijken ze graag verder dan de laatste trends om op zoek te gaan naar jouw ideale vloer.


De tapijten van Jansen


Jansen – voor een zacht tapijt


Bezoek de winkel

 


Hoe je jouw zithoek, slaapkamer of eetkamer voorziet van meer sfeer? Door middel van één van de zachte tapijten van Jansen. Ieder tapijt is gemaakt van de mooiste materialen, zodat je kunt genieten van pure kwaliteit. Bovendien kun je kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Weet jij al welk tapijt het beste in je interieur past?


PVC van Jansen

De vloer van nu: PVC

Bezoek de winkel


De laatste jaren wordt PVC steeds populairder. Dit komt onder andere doordat PVC bijna niet te onderscheiden is van echt hout, maar wel een stuk goedkoper is dan hout. Benieuwd wat een PVC vloer voor jouw interieur kan doen? Laat je informeren door de specialisten van Jansen in Eersel.   


Vinyl van Jansen


Focus: de vinyl vloeren van Jansen


Bezoek de winkel

 

Heb je er weleens over nagedacht om te kiezen voor een vinyl vloer in huis? In de meest hippe interieur zie je dit type vloer steeds vaker terugkomen. Geen idee welke vinyl vloer het beste past bij jouw interieur? Bij Jansen nemen ze je graag mee in de wereld van vinyl, zodat je de vloer vindt die het beste bij jouw wensen aansluit.


CONTACT
Jansen Kleur en Wonen
Dijk 1
5521 AW Eersel
0497 51 33 11
info@jansenkleurenwonen.nl
OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m vrijdag: geopend 09.00u-13.00u.
In de middag bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in de winkel.
Zaterdag: geopend 09.00u-16.00u.

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief