Eijffinger behang bij Jansen in Eersel

Maak je wereld mooier met Eijffinger

Jansen Kleur & Wonen in Eersel is al meer dan 140 jaar producent van behang met uitgesproken kleuren en dessins.

MAAK EEN AFSPRAAK

Haal een inspirerende wereld naar binnen met het behang van Eijffinger

Eijffinger laat zich inspireren door de veranderingen, trends en nieuwe ontwikkelingen die plaats vinden om ons heen. Door nieuwsgierig te zijn naar onze wereld en deze met een creatieve blik te benaderen weet Eijffinger er een kunstzinnige vertaling aan te geven. Dit resulteert in prachtige dessins op behang die de binnenwereld van je eigen interieur kunnen kleuren en verrijken. Behang dat je doet verder dromen of je meevoert naar andere oorden.

Met Eijffingerbehang breng je sfeerbeleving in de ruimte. Zo kun je je in een bos wanen, in een sprookjesachtige ruimte spelen, vertoeven in iets liefs en zachts, mijmeren in nostalgie...of een andere sfeer waar jij je helemaal thuis in voelt en in terug wilt trekken. Behang die net iets speciaals geeft aan je gevoel van geborgenheid, veiligheid en eigen identiteit.

Het is niet voor niets dat Eijffinger behang ook favoriet is bij kinderen. Zij kunnen meteen opgaan in de sfeer die het behang ademt.

Eijffinger staat niet alleen voor het decoreren en mooier maken van de wereld maar staat ook voor kwaliteit en vakmanschap. Dit doen zij al meer dan 140 jaar en hebben zij over de hele wereld waardering gekregen voor hun producten.

Ben jij al nieuwsgierig geworden naar welke werelden jij in je interieur kunt creëeren? Wil je het behang van Eijffinger met eigen ogen zien en voelen? Kom dan gerust langs in onze winkel. We laten het je graag zien en vertellen je er meer over. Als je niet zo goed weet waar of hoe je moet beginnen met een interieurproject waar je een Eijffinger behang in overweegt, vraag dan advies aan onze styliste. Zij kan jullie wensen en de mogelijkheden van de ruimte vertalen naar een passend avies.

Behang om bij weg te dromen

Laat je muren spreken en creëer een eigen wereld waarin je lekker kunt vertoeven.
Ontdek het behang van Eijffinger bij Jansen Kleur & Wonen in Eersel. Onze stylisten geven je graag advies en helpen je bij interieurvragen.

Eijffinger behang bij Jansen in Eersel
Eijffinger behang bij Jansen in Eersel

Kinderkamer Behang

Eijffinger heeft zich verdiept in de wereld van kinderen en prachtige dessins ontwikkeld voor de kinderkamer.

Verhuisd? Kindje op komst? Of tijd voor een nieuwe slaapkamerlook? Kom gerust langs in de winkel bij Jansen Kleur & Wonen in Eersel om de collectie van Eijffinger te bekijken en je interieuplannen te bespreken met onze styliste en vakspecialisten. Zij helpen je graag bij het realiseren van jouw droomkamer.

Eijffinger behang kinderkamer
Eijffinger behang kinderkamer

Zou jij je huis graag een nieuwe look willen geven? Of heb je hulp nodig bij het inrichten van je woning? De woonprofessionals van Home Made By kunnen je helpen bij het maken van de juiste combinaties op het gebied van vloeren, raambekleding, behang en nog heel veel meer. Ontdek hoe je van jouw huis een echt thuis maakt.

BOEK JOUW DESIGN DATE