Herooooo

Weelde aan de wand met het behang van Jansen in Eersel

Jansen Kleur en Wonen is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Eersel en omstreken (o.a. Knegsel, Vessem, Hapert, Wintelre).Het bijzondere behang van Jansen

Durf jij verder te denken dan witte verf voor op de muren? Als je het aan de woonspecialisten van Jansen vraagt is het behangen van je wanden altijd een goed idee. Bij Jansen merken ze vaak dat mensen het spannend vinden, om te kiezen voor een behangsoort. Dit is volgens deze speciaalzaak in Eersel helemaal niet nodig. Er zijn namelijk bijzonder veel behangsoorten verkrijgbaar die zich kenmerken door een neutrale uitstraling, maar je interieur toch voorzien van een bijzonder karakter. Ben jij niet bang om een duidelijk statement te maken als het op je interieur aankomt? Dan kun je het beste kiezen voor één van de meer uitgesproken behangsoorten, verkrijgbaar bij Jansen in Eersel.

De collectie van Home Made By bij Jansen

Bezoek de winkel


De eigen behangcollectie van Jansen is geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft. Geef jouw werkkamer met één van de behangsoorten van Jansen een natuurlijke knipoog die je vervoert naar het bos. Of creëer met een behangrol in neutrale tint een sfeer van oneindigheid die doet denken aan een zandvlakte. Door met natuurlijke kleuren te werken, hoef je niet bang te zijn dat het te druk wordt. Benieuwd of jouw droombehang zich bevindt in de uitgebreide collectie van Jansen? Neem een kijkje in deze speciaalzaak in Eersel.


Laat je meevoeren naar de inspirerende wereld van Hooked on Walls. De naam verklapt het al: de makers van dit behangmerk hebben er hun missie van gemaakt om iedere muur te voorzien van een bijzondere uitstraling. Laat je inspireren door de uitgebreide Hooked on Walls collectie die je kunt vinden bij Jansen.

Hooked on Walls koop je bij Jansen in Eersel

Bezoek de winkel

Eijffinger bij Jansen: tijdloze kwaliteit

Lees meer over Eijffinger

 

Van elegante behangsoorten in subtiele kleuren tot rollen waar je je ogen niet vanaf kunt houden – Eijffinger is niet zonder reden een grote naam binnen de interieurwereld. Met hun behangontwerpen hebben ze namelijk bijzonder veel interieurs voorzien van een stijlvolle update. Ook bij Jansen zijn ze gek op deze bijzondere naam. Je vindt dan ook een uitgebreide collectie behangsoorten terug bij Jansen in Eersel.

Kies voor kunst met Arte van Jansen

Bezoek de winkel

 

Om een kunstzinnig interieur te creëren, hoef je geen bijzonder omvangrijk budget te hebben. Met het juiste behang creëer in een handomdraai een gevoel van luxe. Zou jij je wanden graag een uitgesproken uitstraling willen geven door middel van een 3D behang? Of laat jij je verleiden door één van de rijke kleuren die kenmerkend zijn voor de Arte collectie van Jansen? Altijd al gedroomd van een interieur in kunstzinnig uiterlijk? Bij Jansen weten ze precies met welk type behang je het gewenste resultaat krijgt.

Verander samen met Jansen je interieur met BN Walls

Lees meer over BN Walls

 

De interieurspecialisten van Jansen weten wat er moet gebeuren om je huis in bloei te zetten. Je hoeft enkel je wanden te versieren met één van de bijzonder karakteristieke behangsoorten van BN Walls. Welk exemplaar jouw interieur complimenteert? Loop binnen bij Jansen in Eersel en raak verwonderd over het aanbod.

De hippe collectie van PIP Studio – bij Jansen

Bezoek de winkel


Een uitgesproken kamer heb je zo gecreëerd met de fantasierijke behangrollen van het kleurrijke PIP Studio. Waarom de woonprofessionals van Jansen zo gek zijn op dit behang? De patronen zijn in staat om je te vervoeren naar een dromerige wereld. Tip van Jansen: maak van de kinderkamer een vrolijke ruimte door te werken met het behang van PIP Studio. Maar ook de werkkamer of slaapkamer kan misschien wel een explosie aan kleur gebruiken. Voor in de woonkamer kan het slim zijn om te doseren als het aankomt op dit kleurrijke behang. De woonprofessionals van Jansen raden het bijvoorbeeld aan om alleen de schouw te behangen, om drukte te voorkomen.

CONTACT
Jansen Kleur en Wonen
Dijk 1
5521 AW Eersel
0497 51 33 11
info@jansenkleurenwonen.nl
OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m vrijdag: geopend 09.00u-13.00u.
In de middag bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in de winkel.
Zaterdag: geopend 09.00u-16.00u.

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief