Chantalle Kolk

INTERIOR DESIGNER BIJ JAN BUITINK INTERIEURSTUDIO

Chantalle:"Met mijn passie voor interieur en styling ga ik graag samen met jou aan de slag om van jouw huis een ’thuis’ te maken"

Over Chantalle Kolk

Na mijn studie interieur en design ben ik sinds 2019 werkzaam bij Jan Buitink Interieurstudio als interieur stylist. Hier ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de creatieve adviezen. Van kleuradvies tot een compleet uitgewerkt persoonlijk interieurplan. Hierbij kan ik bijvoorbeeld door middel van 3D aanzichten laten zien wat de mogelijkheden zijn van een nieuwe woning en/of verbouwing.

Ik vind het erg leuk om een interieur af te stemmen op de persoonlijkheid van de bewoner. De klant en zijn wensen vormen altijd de leidraad in mijn ontwerpen. Hierbij speel ik met kleur en materialen. Elk interieur design wordt met een duidelijk plan gevisualiseerd. Afhankelijk van de behoefte kan ik een schets, moodboard, productpresentatie en een 3D tekening voor je maken.

Met mijn passie voor interieur en styling ga ik graag samen met jou aan de slag om van jouw huis een ‘thuis’ te maken. Ik vind het fijn om een band op te bouwen met mij klanten om zo tot een goed advies te komen. Als het plan dan ook uiteindelijk wordt uitgevoerd met ons, zet ik graag doormiddel van afstyling de puntjes op i.

Vraag Chantalle om interieuradvies

Designs van Jan Buitink Interieurstudio

INTERIEURADVIES NODIG?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET CHANTALLE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date bij jou thuis of online. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.
Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Plan een afspraak met Chantalle

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Maak een afspraak met Chantalle

Chantalle: " Door persoonlijke elementen toe te passen wordt het interieur een weerspiegeling van wie je bent. Dat maakt van jouw huis een ’thuis’. Ik ga graag samen met jou dit avontuur aan om dit te ontdekken. "