MENU
Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies door onze interieurstylist

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het creëren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met persoonlijk interieuradvies. Een professional die je helpt met het maken van de juiste keuzes, afgestemd op jouw smaak, leefstijl en budget. Onze interieurstylist helpt je met het creëren van het thuisgevoel. Dit is onze werkwijze:

1. ONLINE DESIGN DATE MET INTERIOR DESIGNER

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, hebben wij Design Date ontwikkeld: ons cadeau voor jou. Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met onze Interior Designer. Onze Interior Designer geeft ook online advies (via Skype/WhatsApp/Facetime).

ZO WERKT HET:

2. KEUZE UIT DRIE DESIGNSERVICES

Na afloop van een Design Date weet je waar jouw prioriteiten liggen en kan je kiezen uit één van onze drie designservices: Design Advies, Design Plan 2D of Design Plan 3D. Wil je bijvoorbeeld jouw woonkamer inrichten? Voor deze services hanteren we een vast tarief per ruimte zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Van interieuradvies tot realisatie

3. REALISATIE VAN HET DESIGN PLAN

Ingrid van Nugteren
Ingrid van Nugteren

Wanneer het designplan is afgerond, zorgen wij ook voor de realisatie van het plan. Ons team van Interior Designers, stoffeerders en schilders werken met passie en plezier aan jouw project. Al onze prijzen zijn dan ook inclusief persoonlijk interieuradvies, vakkundige installatie, uitleg over het onderhoud en uitgebreide service en garantie. Kortom: wij nemen je al het werk uit handen en leveren je nieuwe interieur sleutelklaar op.

DESIGN DATE BOEKEN

ONZE DESIGN SERVICES