Home Made By Binnenkijker

DESIGN DATE

Vanaf de fundering moest het huis van Stanley & Lizet weer worden opgebouwd. Daarbij was het belangrijk dat het oorspronkelijke karakter van de klassieke jarendertigwoning bleef bestaan. Het is dan ook niet gek dat zij bij bepaalde keuzes wel wat advies konden gebruiken van de Home Made By stylist. Wil jij ook hulp van één van onze stylisten? 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

KARAKTERISTIEKE WONING

Voorheen woonden Stanley en Lizet in een klein appartement in een grote stad. Ondanks de gezelligheid wilden zij, met oog op de toekomst, toch graag een woning met meer ruimte. De zoektocht naar een nieuwe woning verliep niet bepaald vlekkeloos. Toen ze bijna de hoop hadden opgegeven wezen kennissen het stel op dit huis: een klassieke jarendertigwoning met een kamer en suite en een hele fijne uitstraling.

VERSCHILLEN IN SMAAK

Toen Stanley en Lizet het huis kochten, wisten zij dat álles gedaan moest worden, zelfs de fundering. De hele benedenverdieping lag op een gegeven moment open en vanaf niets hebben we het huis weer helemaal opgebouwd. De grote lijnen hadden zij wel voor ogen, de invulling bleek echter een moeilijkere opgave – door het verschil tussen de minimalistische smaak van Stanley en de meer ‘gezellige’ smaak van Lizet.

OORSPRONKELIJKE KARAKTER

Tijdens de verbouwing vonden Stanley en Lizet het belangrijk dat het oorspronkelijke karakter van het huis behouden zou blijven. De stylist van Home Made By heeft het stel daar ontzettend goed mee geholpen. Na het bespreken van de woonwensen heeft zij een moodboard met een kleurenpalet gemaakt. Zij stelde daarbij een PVC-vloer met visgraatmotief en een zwarte bies voor. Gecombineerd met de Home Made By kleur Dennen voelt het huis echt ontzettend fijn aan.

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Stanley en Lizet hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze pas- sie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel. 

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!