Home Made By Binnenkijker

Home Made By Binnenkijker

DESIGN DATE

Volgens de advertentie op Funda zou de woning van Robert Jan & Hein turn-key, oftewel kant-en-klaar, worden opgeleverd. De teleurstelling was dan ook enorm toen ze het daadwerkelijke afwerkingsniveau zagen. De heren stonden al op het punt om weg te lopen toen ze toch een glimp opvingen van het appartement met zijn hoge plafonds, prachtige dakterras en ruime opzet. Het bleek liefde op het tweede gezicht, maar er moest wel nog heel erg veel gebeuren.

Onze stylisten helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Wil jij dat ook?

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

GEEN IDEE QUA INRICHTING

Robert Jan: “Leidingen liepen open en bloot langs de plinten en de keuken viel zo’n beetje uit elkaar. Maar ondanks dat het appartement er echt verschrikkelijk uitzag, viel het ons wel op. Het huis is heel ruim en licht en beschikt over diverse buitenruimtes en hoge plafonds. We zagen ons er wel wonen, maar hoe precies? We hadden geen idee. Van andere mensen hoorden wij goede verhalen over Home Made By en al snel kwamen we in contact met interieurstylist Nathalie.”

JUISTE SPOOR

Robert Jan: “Het klikte meteen met Nathalie en we maakten een afspraak met haar in ons oude huis. Zo kon ze goed zien wat voor spullen wij hebben en waar we van houden (vintage meubels gecombineerd met kunst en moderne elementen). Daarnaast is ze ook nog een keer naar ons niet-verbouwde huis geweest. Uiteindelijk is ze met een voorstel gekomen, waarvan we eigenlijk alles hebben over genomen. Er is niet één advies geweest dat we niet hebben opgevolgd. Ze zat telkens op het juiste spoor.”

ÉÉN GEHEEL

Robert Jan: “Wij houden ontzettend van kleur en dat is nu ook goed terug te zien in ons interieur. Door de gehele woning staan bijzondere kunstobjecten en wij hebben gekozen voor intense soorten behang door het hele huis. De stylist van Home Made By heeft ervoor gezorgd dat het wel één geheel is geworden. Zo is de basis van de woning niet wit, maar een licht vergrijsde tint. Ook zijn wij ontzettend blij met de oversized gordijnen en het prachtige paarse karpet, dat trouwens al een paar feestjes prima heeft doorstaan! Wij voelen ons heel erg thuis in onze woning!”

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Robert Jan & Hein hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!