HOME MADE BY BINNENKIJKER

Quinston & Marijke zeggen meerdere malen per week tegen elkaar: “Wat hebben we toch een heerlijk huis!”. Iets waar wij van Home Made By ontzettend blij van worden, want dat betekent dat wij ons werk goed hebben gedaan. Marijke vertelt zelf hoe het gehele proces – van plan tot uitwerking – is verlopen.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Waarom hebben jullie voor dit huis gekozen?

“Vanuit een appartement in de stad waren we op zoek naar een gezinswoning met een tuin. Het bleek een lastige opgave. Dit nieuwbouwproject lag vlak bij ons oude huis, maar alles was al verkocht. Toch trokken we de stoute schoenen aan en belden de makelaar of er nog mogelijkheden waren. Precies op het juiste moment. Het huis was voor de tweede keer onder voorbehoud verkocht, maar ze kregen de financiering niet rond. Een huis met al onze wensen en ook nog eens aan het water. Een gouden kans die we met beide handen grepen!”

Waarom wilden jullie gaan verbouwen?

“Eigenlijk wilden we meteen een uitbouw laten maken, maar omdat we later in het proces instapten, zaten de heipalen al in de grond en was het toen niet meer mogelijk. Dat weerhield ons niet van de koop, uitbouwen kon altijd nog. Het huis was heerlijk ruim, maar de woonkamer bleef krap aanvoelen. Anderhalf jaar later en met een tweede kindje op komst, hakten we de knoop door en besloten we te gaan uitbouwen. Vanwege de aparte constructie van de woning hebben de huizen met uitbouw een paal in de woonkamer staan. Ook wij konden daar niet omheen. Toen we met de tekeningen voor de aannemer bezig waren, kwamen we er maar niet uit hoe we de woonkamer zo praktisch mogelijk konden indelen. We zochten hulp en kwamen terecht bij Home Made By.”

Waar heeft de Home Made By stylist jullie mee geholpen?

“De stylist van Home Made By kwam langs en dacht goed met ons mee. Tijdens de vervolgafspraak hebben we het ook gehad over over kleuren, materialen en raambekleding. Quinston en ik vinden het allebei erg leuk om met interieur bezig te zijn, maar we zijn allebei nogal eigenwijs en dan kost het erg veel tijd. Het was dus wel fijn dat de stylist ons kaders en voorbeelden gaf. Het eindresultaat is precies zo geworden als we van tevoren in ons hoofd hadden. Door de visualisatie van de stylist durfden we bepaalde keuzes - die we vooraf best spannend vonden - gewoon te maken. Dat heeft uiteindelijk juist dat beetje extra gegeven.”

“De woonkamer voelt helemaal ‘af’ en in balans. We betrappen onszelf er meerdere malen per week op dat we tegen elkaar zeggen: “Wat hebben we toch een heerlijk huis!” Dat zegt genoeg.”

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als dit gezin hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze pas- sie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!