Woonkamer groene muur zwarte kast blauwe bank houten vloer

Binnenkijker Natasja

Natasja werd verliefd op het uiterlijk en de indeling van de landelijke twee-onder-een-kapwoning in Spanbroek. Het huis in deze nieuwe wijk, omringd door weilanden en watergangen, voldeed aan haar eisen, maar een exacte voorstelling van het mogelijke interieur ontbrak. Haar wens? Het creëren van een geheel in het interieur, waarin haar eigen stijl – strak, industrieel en warm – terug moest komen. Met de hulp van een Home Made By interior designer werd haar nieuwe huis een echt thuis.

Vanuit de behoefte naar meer ruimte in en om huis is Natasja verhuisd naar een ruime nieuwbouwwoning. De woning heeft een open woonruimte met woonkamer, eetkamer en keuken, waar familie en vrienden gemakkelijk kunnen samenkomen. Voor het inrichten van de benedenverdieping schakelde ze de hulp van een Home Made By interior designer in, maar tijdens het proces besloot ze ook de kleuren en raamdecoratie op de eerste verdieping aan te pakken.

Keuken wit, groene muur, zwarte horizontale jaloezieen
Eetkamer blauwe stoelen wallart groene muur

OUT OF THE BOX

“Met de hulp van een interior designer kom je op meer mogelijkheden uit. Je kijkt naar andere kleuren en meubels en gebruikt een andere wijze van inrichting waar je zelf niet op zou zijn gekomen. Een interior designer helpt je om out of the box te denken en ontzorgt daarnaast ook. Zo regelde zij de installatie van de raamdecoratie na een passend advies te hebben gegeven.”

 

INDUSTRIEEL THEMA

“Voorafgaand aan de Design Date wilde ik verschillende materialen en kleuren terug laten komen in mijn nieuwe interieur. Zo had ik in gedachten om één wand een accentkleur te geven, en de rest wit te laten. Met de suggestie van de interior designer om alle wanden te kleuren – wat goed bij het industriële thema aansluit – ben ik erg blij. Mijn wens om het beton van het keukenblad terug te laten komen in de woonkamer is doorgevoerd in de vorm van een wandpaneel met klok. Daarnaast wilde ik graag een grote kast met voldoende vakken voor mijn verzamelde souvenirs en zelfgemaakte voorwerpen.”

zwarte kast persoonlijke spullen
woonkamer blauwe bank groene muur schilderij beton zwarte kast

EENHEID EN WARMTE

“De Design Date heeft mij geholpen knopen door te hakken en keuzes te maken. In het ontwerp en voorstel zijn mijn wensen en smaak meegenomen. Ik ben nog elke dag blij met het eindresultaat. Mijn nieuwe interieur geeft een warme sfeer en voelt echt als mijn thuis. Door het doorvoeren van de kleuren en interieurstijlen van de woonkamer, eetkamer en keuken in de hallen en het trappenhuis is de woning een geheel geworden.”

kleed wit lichtgrijs gouden tafel
slaapkamer groene muur donkere gordijnen houten jaloezieen wit

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Natasja hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

LET'S DESIGN TOGETHER!