Home Made By Binnenkijker

Home Made By Binnenkijker

DESIGN DATE

Een wit huis met een rieten dak: Hester en Jeroen wisten precies hoe hun droomhuis eruit moest komen te zien. Twee jaar geleden kregen zij de mogelijkheid om een kavel te kopen en daar samen met een architect een huis op te bouwen. De buitenkant van het huis vormde dus geen probleem, de inrichting was een ander verhaal. Daarom schakelden zij de hulp in van Home Made By. Wil jij dit ook?

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Hoe zijn jullie aan deze woning gekomen?

“Met onze twee zoons Abel en Sieb woonden wij voorheen in een jarendertigwoning. Als je mij toentertijd had verteld dat ik vandaag in een nieuwbouwhuis zou wonen, dan had ik waarschijnlijk hard gelachen. Voor mij was een nieuwbouwhuis kil, karakterloos en absoluut niet hoe ik me onze volgende woning voorstelde. Tot Jeroen en ik door deze wijk reden en wij te horen kregen dat wij zelf inspraak hadden bij het uiterlijk van de woning. Eindelijk werd ons witte droomhuis met rieten dak werkelijkheid.”

Waarom hebben jullie de stylist van Home Made By ingeschakeld?

“Wij hadden zelf al ontzettend veel keuzes gemaakt. De keuken was uitgezocht en de ruimtes waren ingedeeld. Alleen qua interieur waren we erg zoekende. Doordat we het huis alleen maar van tekeningen kenden, vond ik het moeilijk om mij een voorstelling te maken van de inrichting. Toen wij in Loods5 een vloer kwamen uitzoeken, raakten wij in gesprek de stylist van Home Made By. Dit klikte eigenlijk meteen. Het was ontzettend fijn dat zij direct onze woonwensen begreep. Zij snapte onze smaak en kon daarop inspelen met een goed advies.”

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

Wat heeft onze stylist voor jullie kunnen betekenen?

"Samen met de stylist hebben we eerst de keuzes besproken die al vast stonden en zij heeft daar vervolgens verder invulling aangegeven. Mijn wens was om de moderne uitstraling van het huis te combineren met een klassieke twist. De stylist stelde voor om de kozijnen en deurposten zwart te verven. Het zwarte houtwerk zorgt voor een stijlvolle en toch eigentijdse uitstraling. Naast haar advies over de Home Made By visgraatvloer en raamdecoratie, heeft ze ons ook aan de hand van stalen geholpen met een uitgebreid kleuradvies voor de gehele woning.”

Wanneer is jullie huis een thuis?

“Een huis is voor mij een thuis als deze warm en gezellig aanvoelt. Het mag echt een leefhuis zijn, niet alleen maar een gestyled plaatje. Ik vind het belangrijk dat iedereen uiteindelijk zijn eigen plekje in huis heeft en dat is helemaal gelukt. Ik merk dat we veel aan de eetkamertafel zitten. Dat is ook niet gek, want je komt er binnen en het is dicht bij de keuken. De mannen zitten graag samen op de bank, terwijl mijn favoriete plekje de hangstoel in het hoekje van de woonkamer is. Ik zit daar graag, want dan kan ik ons mooie interieur goed bekijken.”

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Hester en Jeroen hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!