HOME MADE BY BINNENKIJKER

DESIGN DATE

De vloer die Gerdie zelf 15 jaar geleden had uitgekocht, vervloekte ze vanaf dag 1. Daarnaast was de akoestiek van de woning niet goed en vond ze het moeilijk om erfstukken te integreren met haar kleurrijke en niet-antieke smaak. Toen ze met de Home Made By stylist in aanraking kwam, voelde dit direct goed. Het feit dat vervolgens ál het werk uit handen werd genomen, was de grootste verrassing.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

GEEN EENHEID

"Ruim 15 jaar geleden ben ik hier komen wonen. Hoewel de buitenkant van het complex mij totaal niet aansprak, was ik wel direct verliefd op het appartement zelf. Ik richtte het in eerste instantie zelf in, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat ik totaal niet gelukkig was met het mijn interieur. Zo had ik een donkere vloer uitgezocht, maar dit was vanaf dag 1 een ergernis. Daarnaast was de akoestiek van de eetkamer ontzettend slecht. Tot slot had ik een Perzisch tapijt, een Imari pot en een Imari bord geërfd en deze wilde ik graag integreren in de rest van het interieur."

GROTE VERRASSING

"Tijdens een Design Date kwam ik in contact met de stylist van Home Made By. Zij kon mij eigenlijk direct heel goed helpen. Nadat zij mij het moodboard had gepresenteerd, wist ik meteen wat ik kon verwachten en ik was gelijk enthousiast. De samenwerking met de Home Made By stylist was heel erg fijn, doordat er heel veel ruimte was voor mijn eigen inbreng. Dat vervolgens ál het werk me uit handen werd genomen, was de grootste verrassing. De afstemming met de schilders, stoffeerders, verhuizers: ik hoefde nergens voor thuis te blijven."

VOLOP KLEUR

"Nu ben ik zo ontzettend blij met de inrichting en ik voel mij er zo thuis. Ik had best een beperkt budget, maar dit was helemaal geen belemmering. Mijn woning is heel kleurrijk, maar door de gekozen kleuren, straalt het toch een soort van rust uit. De laminaatvloer maakt het hele huis lichter en voor de eetkamer is gekozen voor een speciaal behang wat de akoestiek enorm heeft verbeterd. Ik zit graag met de kat op schoot in de groene bank of in de pauwstoel. Dan kan ik de gehele woning mooi overzien!"

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Gerdie hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!