Home Made By Binnenkijker

Home Made By Binnenkijker

DESIGN DATE

‘Theatraal, out of the box en sfeervol' Dit wensten Fred en Suus voor hun nieuwe interieur. Bewoonster Suus vertelt zelf over dit bijzondere project en de totstandkoming van hun ‘thuis’.

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

“De stylist heeft echt gekeken naar de woning en de personen die zich er thuis moeten gaan voelen. Nathalie heeft er echt voor gezorgd dat wij onze eigen, unieke huis hebben gekregen.”


‘ONZE’ BOUWVAL

“In de zomer van 2017 reden wij op de fiets naar onze favoriete ijssalon om een ijsje te halen. We fietsten langs een bouwval met een oerwoud als tuin. Eigenlijk hadden we nog nooit zo’n lelijk huis gezien, maar op de een of andere manier gaf de woning ons een bepaald gevoel en wilden we er meer van weten. We maakten een afspraak met de makelaar en bij binnenkomst werd meteen duidelijk dat dit óns huis was. Binnen een dag was het rond. De verbouwing kon beginnen.”

ALLES GESLOOPT

“Het hele huis hebben we gesloopt, op drie muren en de en suite deuren na. Langzaamaan hebben we het huis weer opgebouwd, heerlijk! En toen het na maanden van klussen eindelijk tijd was voor de inrichting was ik ontzettend blij. Alleen hebben wij één grote valkuil: wij hebben teveel ideeën op het gebied van interieur. Wij vinden heel erg veel stijlen en producten mooi en dat is gewoon niet in één interieur te stoppen.”

DE HOME MADE BY STYLIST

“Toen raakten we in gesprek met Home Made By stylist Nathalie. Het klikte enorm en we vertrouwden haar direct. Ze kwam langs in onze bouwval in aanbouw en luisterde naar onze wens: een theatraal, out of the box, maar ook sfeervol interieur. En dat is gelukt! Nathalie adviseerde om door de gehele woning de Home Made By kleur 'Houtskool' toe te passen. Hierdoor is iedere ruimte omgetoverd tot een ware beleving.”

“Nathalie heeft echt gekeken naar de woning en de personen die zich er thuis moeten gaan voelen. Nathalie heeft er echt voor gezorgd dat wij onze eigen, unieke huis hebben gekregen.”

 

LET'S DESIGN TOGETHER!