Home Made By Binnenkijker

HOME MADE BY BINNENKIJKER

DESIGN DATE

Van een grachtenpand met 3 meter hoge muren naar een vrijstaand huis met een typisch jaren 90-interieur: Serge en Fiona vonden het een grote stap. De Home Made By stylist heeft het gezin tijdens een Design Date geholpen met het vormgeven van hun nieuwe interieur. Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies van onze stylist? 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Waarom hebben jullie voor deze woning gekozen?

“Voorheen woonden wij in een mooi grachtenpand in Alkmaar, maar wij kregen steeds meer behoefte aan ruimte om ons heen. Vooral voor ons zoontje Finn. Ik wilde dat hij gewoon lekker buiten kan spelen, zonder dat ik me zorgen hoef te maken om drukte en verkeer. Van te voren dacht ik dat ik het heel moeilijk zou vinden om uit Alkmaar weg te gaan, maar eigenlijk mis ik de stad helemaal niet. Ik heb veel vrienden en familie in Avenhorn wonen. Ook ervaar ik hier veel meer rust doordat je niet meer wordt meegenomen in de drukte van de stad. Ik kan het gewoon opzoeken nu.”

Waarom wilden jullie een nieuwe inrichting?

“Toen wij dit huis kochten, was het huis heel erg gedateerd. Het was een echte jaren 90-inrichting met veel bruin, plavuizen op de vloer en een keuken achterin het huis. Er moest echt iets aan gedaan worden. Serge en ik weten heel goed wat we mooi vinden en gelukkig lijken onze woonwensen ook heel erg op elkaar. Toch vond ik het moeilijk om er 1 geheel van te maken en te zorgen dat het een echt ‘thuis’ werd.”

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

Wanneer is voor jou een huis een thuis?

"Wij wilden, met hulp van een stylist, het hele huis aanpakken. Van de kleuren op de muur tot de klinken in de deur. Daarnaast wilden wij dat het echt ‘ons’ thuis zou worden, ingericht naar ‘onze’ woonwensen. Uiteindelijk kwamen wij uit bij Home Made By. De stylist heeft een compleet plan voor ons gemaakt en ons bij alle keuze geholpen"

“Toen we hier net woonden, stonden alle grote spullen er, maar de accessoires misten. Het voelde nog niet compleet. De stylist van Home Made By kwam met een bus vol accessoires aanrijden en heeft het huis afgemaakt. Ze liet de prijskaartjes aan de spullen zitten en ik mocht een paar dagen nadenken over wat ik wilde houden en wat niet. Dat vond ik zo fijn. Zij ziet dingen op een andere manier dan ik, in een groter geheel. Uiteindelijk hebben we bijna alles laten staan. Nu komen we thuis en geeft ons huis rust. Dat is precies wat we wilden.”

 

LET'S DESIGN TOGETHER!