Home Made By Binnenkijker

HOME MADE BY BINNENKIJKER

Babiche en Marinus waren op zoek naar een jarendertigwoning, maar een mooi nieuwbouwproject kwam op hun pad. Voor de inrichting van het nieuwe huis heeft de stylist neutrale kleuren als uitgangspunt genomen. Door te kiezen voor een mix van warme kleuren en materialen maakte zij van de nieuwbouwwoning een fijn familiehuis. Een woning die volgens de opa van Babiche: 'het mooiste huis is, waar hij ooit is geweest'.

 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Home Made By Binnenkijker

TOCH EEN NIEUWBOUWWONING

Eigenlijk waren Babiche en Marinus op zoek naar een jarendertigwoning in het centrum van de stad. Maar langzamerhand zagen zij steeds meer de voordelen van een nieuwbouwwoning in: goed geïsoleerd, zonnepanelen en vloerverwarming. Toen kwam dit project op hun pad en al snel waren ze helemaal verkocht. Een pracht van een huis met uitzicht over het water, een mooie lichtinval en de vaste basis waarin hun zoontje op zou gaan groeien.

VOLLEDIGE INRICHTING

Babiche en Marinus wilden een echt familiehuis, rustig en licht. Het realiseren vonden zij alleen een enorme uitdaging. Gelukkig kwamen ze al snel in aanraking met Home Made By en kozen ze voor een Design Plan 2D, waarbij onze stylist het stel thuis bezocht en een plan voor ze maakte. De stylist heeft het stel geholpen met de gehele inrichting: van het maken van het kleurplan, tot het ontwerpen van het wandmeubel.

DE STYLIST AAN HET WOORD

Nathalie: “Toen ik Marinus en Babiche voor het eerst ontmoette, wilden zij vooral het gevoel van ruimte, rust en licht benadrukken. Ik heb voor een fris witte basis gekozen, waarbij de losse elementen kleur geven aan de ruimte. Wat de echte eyecatcher is, kan ik niet eens vertellen. Het waanzinnige wandpaneel achter de bank is wel echt een statement. Maar ook het samenspel tussen de enorme pui van 5,5 meter met de linnen gordijnen en het wandmeubel dat de verbinding tussen alles maakt. Het is precies zo geworden als hoe ik het in mijn hoofd had. Het feit dat ze zich er zo snel thuis voelden, is voor mij de kers op de taart.”

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Babiche en Marinus hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!