Herooooo

Behang voor iedere smaak en stijl bij Huls in Borne

Behang voor iedere smaak en stijl bij HULS in Borne

De stijlvolle behangcollectie bij HULS

De meest stijlvolle manier om je interieur te voorzien van een transformatie zonder dat er een verbouwing aan te pas moet komen? Volgens de woonspecialisten van Huls kan het antwoord worden gevonden in behang. Zou je jouw slaapkamer graag voorzien van een romantisch accent? Lijkt het je mooi om je woonkamer een upgrade te geven met een grafisch statement? Of wil je graag je interieur laten opleven doormiddel van een subtiel streepjespatroon? De mogelijkheden die Huls biedt zijn oneindig. Ook als het op materialen aankomt kun je veel kanten op. Ga jij het liefst voor traditioneel behang of geef je de voorkeur aan vliesbehang? Stap binnen bij Huls in Borne en maak kennis met de kleurrijke wereld van behang.

Behang van Home Made By bij Huls

De eigen behangcollectie van Home Made By kenmerkt zich door een tijdloze en kwalitatief hoogstaande collectie. Wordt het een kleurrijk behang in uitgesproken patroon? Of verwelkom je liever de natuur in een natuurlijke tint. Bij HULS adviseren ze je graag over de mogelijkheden.

Bezoek de winkel

Onderdeel van de HULS collectie: Eijffinger

Het merk Eijffinger brengt hoogwaardig behang met uitgesproken en kleurrijke dessins tot elegante behangsoorten in subtiele kleuren en structuren.
Bij HULS vind je de complete collectie van Eijffinger.

Bezoek de winkel

Hooked on Walls - je vindt het bij HULS

Bij het inspirerende Hooked on Walls hebben ze zich toegelegd op het creëeren van de meest bijzondere behangsoorten. Maar niet alleen als het aankomt op patronen kiezen ze graag voor perfectie – ook in kwaliteit doet dit merk geen concessies. Wat het favoriete Hooked on Walls behang is van de woonspecialisten van Huls? Stap binnen in de winkel in Borne en kom erachter!

Bezoek de winkel

Arte – luxueuze en verfijnde muurbekleding

Arte behang is luxe en trendy en bevat innovatieve en bijzondere texturen en ontwerpen. De stylisten van HULS zijn superfan van Arte en weten de mooiste creaties samen te stellen.
De volledige Arte collectie is bij HULS te bewonderen.

Bezoek de winkel

BN Walls bij HULS

Zoek je een levendig accent in je slaapkamer, werkkamer of zithoek? Zet je huis in bloei met een mooie bloemenprint of zoek je juist een grafische print?
Bezoek onze winkel en laat je verrassen.

Bezoek de winkel

Creative Lab Amsterdam bij HULS

Creative Lab Amsterdam bij HULS

KEK AMSTERDAM BIJ HULS Maak je wand bijzonder met fotobehang, behangpanelen en behangcirkels van KEK Amsterdam

KEK AMSTERDAM BIJ HULS

Maak je wand bijzonder met fotobehang, behangpanelen en behangcirkels van KEK Amsterdam

Bibelotte behang bij HULS in Borne

Bibelotte behang bij HULS in Borne