DRAAIJER TWELLO HOUTROTHERSTEL

Rottende kozijnen? Laat het vakkundig herstellen!

De laatste jaren is er veel veranderd in het onderhoudsschilderwerk. Werden vroeger de kozijnen geheel vervangen, tegenwoordig kan het hout ook (gedeeltelijk) gerenoveerd worden. Vanuit een aantal oogpunten is dit veel voordeliger en het milieu heeft natuurlijk ook baat bij deze nieuwe tendens.

In veel gevallen levert het veel voordeel op om houtrot gedeeltelijk tegen te gaan. Waarom zouden we een geheel kozijn vervangen terwijl er maar een klein deel aan vervanging toe is? Tegenwoordig kan er met behulp van 2-componenten reparatie middelen een goede reparatie plaatsvinden en is gehele vervanging niet nodig. Vroeger kwam hier de timmerman nog voor opdraven, maar tegenwoordig is het heel normaal dat deze kleine reparatie werkzaamheden voor rekening van de schilder komen.

Draaijer beschikt over vakmensen die zich hebben gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties. Hiervoor gebruiken wij de juiste gereedschappen en professionele materialen.

Indien een kozijn, raam of deur toch niet meer te redden is hebben wij onze vaste contacten met aannemers en/of een handige timmerman die dit voor ons vervangen. Voor u als opdrachtgever houdt het in, dat u maar 1 aanspreekpunt houdt.