Home Made By Draaijer de Woonprofessionals

DRAAIJER DE WOONPROFESSIONALS

Domineestraat 18
7391 GH Twello
0571 27 11 73
twello@draaijerdewoonprofessionals.nl
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

I.v.m. de huidige maatregelen is onze winkel op dit moment gesloten. Wij zijn telefonisch en per mail wel te bereiken.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Neem contact met ons zodat we kunnen bespreken wat er nog wel kan.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Over Draaijer, Twello

Specialist in beglazing, binnen- en buitenschilderwerk.

Wij verzorgen uw schilderwerk binnen- en buiten, kunnen u begeleiden in de meerjarenplanning en geven kleur- en stijladviezen voor uw in- en exterieur. Goed uitgevoerd schilderwerk zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning of bedrijfspand en voorkomt onverwachte onderhoudskosten in de toekomst. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf met uitsluitend vakmensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Diensten van Draaijer

Collectie producten in Twello

Nieuws van Draaijer

TEAM DRAAIJER DE WOONPROFESSIONALS

Dennis Draaijer
Adviseur, Eigenaar

Dennis Draaijer


Dennis Draaijer
Adviseur, Eigenaar

Dennis Draaijer


Rick
schilder

Rick


Rick
schilder

Rick


Jeffrey
schilder

Jeffrey


Jeffrey
schilder

Jeffrey


Erwin
Technisch-adviseur

Erwin


Erwin
Technisch-adviseur

Erwin


Tobias
schilder

Tobias


Tobias
schilder

Tobias


Leo
schilder

Leo


Leo
schilder

Leo


Arend
schilder

Arend


Arend
schilder

Arend


Maarten
schilder

Maarten


Maarten
schilder

Maarten


Rob
schilder

Rob


Rob
schilder

Rob


Gerrit
schilder

Gerrit


Gerrit
schilder

Gerrit


Gert
schilder

Gert


Gert
schilder

Gert


Draaijer - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Draaijer in Twello binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Draaijer kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Draaijer in Twello ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Draaijer overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Draaijer – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Draaijer in Twello. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Draaijer zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Draaijer kun je alle kanten op.

Draaijer – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Draaijer in Twello ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Draaijer inschakelen als de beste.

Draaijer – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Draaijer weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?