Herooooo

Dorien – het adres voor het vinden van de juiste vloer

Dorien is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Dalfsen en omstreken (o.a. Nieuwleusen, Zwolle en Lemelerveld).Waarom ze bij Dorien in Dalfsen voor je kunnen betekenen

Dorien kenmerkt zich door een tomeloze passie voor interieur. Ook op het gebied van vloeren hebben ze bij Dorien niet alleen de juiste kennis, maar ook de juiste collectie in huis. Deze inspirerende winkel in Dalfsen maakt je wegwijs in de meest uiteenlopende vloeren. Laat je vandaag nog inspireren!

De tapijten van Dorien

Maak een verschil met het juiste tapijt

Bezoek de winkel

 

Bij Dorien snappen ze als geen ander hoeveel impact een vloer heeft op je interieur. Een van de grootste sfeermakers op het gebied van vloeren, is het tapijt. Bij Dorien vind je met gemak het tapijt dat past bij jouw woonstijl: je vindt in deze woonwinkel in Dalfsen namelijk een breed assortiment aan tapijten gemaakt van verschillende materialen en in de meest uiteenlopende kleuren.

PVC van Dorien

PVC – als je graag stijl en kwaliteit combineert

Bezoek de winkel

 

De PVC vloer wint steeds meer terrein in de interieurwereld. Dat is de woonprofessionals van Dorien zeker niet ontgaan. Met hun specialistische kennis rondom PVC en uitgebreide collectie PVC-vloeren, is Dorien in Dalfsen dé plek om te bezoeken als je opzoek bent naar een kwalitatief hoogstaande vloer in prachtige uitvoering.

Vinyl van Dorien

Vinyl om van te dromen

Bezoek de winkel

 

Heb jij je weleens verdiept in de wereld van vinyl? Bij Dorien in Dalfsen zijn ze ook in dit type vloerbedekking gespecialiseerd. Laat je informeren over dit praktische materiaal en maak kennis met de vele ontwerpen die de collectie van Dorien rijk is.

Karpetten van Dorien

Het verrassende effect van een vloerkleed

bezoek de winkel

 

Een karpet is een echte sfeermaker in huis. Het geeft een warm gevoel en het zorgt voor geluidsdemping. Voor elk interieur is wel een passend exemplaar te vinden. Een tijdloos wollen karpet, trendy kelim of een heerlijk zacht karpet. Waar kies jij voor? Wij helpen je graag het karpet te vinden wat past bij jouw woonwensen.

Trapbekleding

bezoek de winkel


Net als de vloer, de muur en het interieur, speelt ook de trap een belangrijke rol in de sfeer van je woning. Kies je voor een sfeervolle loper of wil je toch liever de trap geheel bekleden. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

CONTACT
Dorien de Woonprofessional
Burgemeester van Bruggenplein 6
7721 AZ Dalfsen
0529 43 42 91
info@doriendewoonprofessional.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00*
Woensdag
09:00 - 18:00*
Donderdag
09:00 - 18:00*
Vrijdag
09:00 - 21:00*
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Whatsapp: 06-82687539

*: 's Ochtends & zaterdag VRIJE INLOOP, 's middags alleen OP AFSPRAAK

 

Parkeergarage Albert Heijn
Raadhuisstraat 9, 7721 AX, Dalfsen

Gemeentehuis Dalfsen
Bruinleeuwstraat 2, 7721 AW, Dalfsen

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie