Dorien home made by make over

Dorien Home Made By make over

Van boven tot beneden een woningmake-over. Dit huis kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Zo goed als alles in deze woning was verouderd en is dan ook van top tot teen door vakmensen opgeknapt en verbouwd, en ook wij mochten daar aan mee helpen. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen.

Het plan

Omdat het hele huis aan een opknapbeurt toe was, zijn wij let- terlijk alle kamers bij langs gegaan. Per ruimte zijn we gaan kijken wat de wensen waren en hoe we dit samen tot een mooi geheel konden brengen.

wekker
vaas en behang

DE BASIS & EYECATCHERS

Iedere ruimte heeft zijn eigen eyecatcher gekregen, de overige wan- den zijn voorzien van renovlies. Renovlies geeft een goede basis en maakt de wanden strak en stootvast.

In de woonkamer is er naast de wallprint nog een extra patroon be- hang toegevoegd om het geheel wat spannender te maken. Ook in de ouderslaapkamer hebben we er voor gekozen een tweede kleur toe te voegen. De overige wanden zijn in een grijze basis tint geverfd, dit geeft de ruimtes warmte en brengt de verschillende kleuren dich- terbij elkaar.

slaapkamer

RAAMDECORATIE & VlOEREN

Voor zowel de raamdecoratie als de vloerafwerking hebben we ge- kozen voor neutrale kleuren zodat deze in de toekomst ook goed aan zou kunnen sluiten bij een nieuwe inrichting. In de slaapkamer hebben naast het basic rolgordijn gekozen met daarbij velvet overgordijnen, dit geeft de slaapkamer een warm en luxe gevoel.

De bovenverdieping is voor zien van een vloerbedekking uit de home made by collectie. In de keuken en bijkeuken ligt een betonlook vinyl tevens uit de home made by collectie.

DE TRAP

Ook de trap was toe aan een opknapbeurt. Het oude tapijt verwijderd, het hout opgeschuurd en vervolgens kleur aangebracht met polyvine wascire. Door een combinatie te gebruiken van dekkend grijs en transparant grijze treden is de trap weer helemaal van deze tijd.

Bent u enthousiast geworden?

en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de winkel of boek meteen een afspraak met onze interieurstylist:

boek een design date