Herooooo

De mooiste raamdecoratie vind je bij Dorien in Dalfsen

Dorien is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Dalfsen en omstreken (o.a. Nieuwleusen, Zwolle en Lemelerveld).
Vaak vinden mensen het lastig om te bepalen welk type raamdecoratie geschikt is voor hun interieur. Niet vreemd: er valt ook zoveel te kiezen. Bovendien is de inrichting erg bepalend, evenals de lichtinval. Bij Dorien denken ze graag met je mee. Zo zijn de woonprofessionals van deze speciaalzaak in Dalfsen niet alleen hartstikke professional op technisch vlak – ook als het op styling aankomt weten ze precies wat wel en niet werkt. Laat je inspireren door het rijke assortiment van Dorien bij het vinden van jouw favoriete raamdecoratie.

Een rolgordijn naar jouw smaak van Dorien

Bezoek de winkel

 

Van het rolsysteem tot de stof – bij Dorien in Dalfsen kun je zelf kiezen hoe je jouw nieuwe rolgordijnen eruit wilt laten zien. Zou je graag je keuken willen verduisteren door een bijzonder rolgordijn of is het de woonkamer die wel wat verduistering kan gebruiken? Bij Dorien denken ze graag met je mee welk type rolgordijn geschikt is voor welke ruimte. Van de slaapkamer tot de studeerkamer – bij Dorien vind je voor elke ruimte in huis een geschikt rolgordijn.

De mooiste vouwgordijnen van Dorien

Bezoek de winkel


Een vouwgordijn worden gezien als een meer traditionele gordijnsoort binnen de interieurwereld. Complimenteer iedere ruimte in huis met één van de bijzondere vouwgordijnen van Dorien. Kies voor donkergrijs voor een eigentijdse look en juist voor gebroken wit als je de traditionele uitstraling van de ruimte extra wilt benadrukken. Maar ook als het op de baleinen aankomt (het staafje in de vouw) kun je een hoop kiezen, net zoals de grootte van de vouw. Benieuwd welke keuzes er allemaal te maken zijn op het gebied van vouwgordijnen? De woonprofessionals van Dorien begeleiden je graag in de zoektocht naar het mooiste product.

Duo-rolgordijnen in perfecte uitvoering van Dorien

Bezoek de winkel

 

Een duo-rolgordijn is opgebouwd uit twee lagen stof. Dit maakt het extra makkelijk om op een flexibele manier het licht dat je huis binnenkomt te filteren. Wordt het een standaard maat? Of is jouw interieur gebaat bij maatwerk? Schakel de hulp van de stoffeerder in om erachter te komen wat van toepassing is op jouw interieur. Ook in kleuren, materialen en technische toepassingen kan de woonprofessional van Dorien in Dalfsen veel voor je betekenen.

De hoogte in met de verticale jaloezieën van Dorien

Bezoek de winkel

 

Heb jij het geluk dat je een woning met hoog plafond hebt? Benadruk de luxe uitstraling dat hiermee gepaard gaat door te kiezen voor verticale jaloezieën. Door te kiezen voor een exemplaar is het wit, benadruk je het ruime karakter van je huis, waar een exemplaar in donkere tint zorgt voor meer warmte. Neem een kijkje bij Dorien om te kijken welk type raamdecoratie het beste past bij jouw interieur.

Maak een statement met de horizontale jaloezieën van Dorien

Bezoek de winkel

 

Van aluminium tot hout – er valt een hoop te kiezen als het aankomt op materialen in de collectie horizontale jaloezieën van Dorien. Maar ook in kleur, afwerking en maat valt er een hoop te kiezen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Bang dat je de verkeerde keuze maakt? Laat je dan in dit proces begeleiden door de professionals van Dorien in Dalfsen. Hun jarenlange ervaring en expertise maakt dat ze precies weten wat wel en niet werkt in jouw interieur.

plisségordijnen bij Dorien

Bezoek de winkel


De term ‘tijdloze elegantie’ is perfect toe te passen op de productcategorie plisségordijnen. Dit type raamdecoratie laat licht door en werkt verduisterend. Bij Dorien vind je reguliere plisségordijnen, maar ook voor top down bottom up exemplaren vind je een hoop exemplaren om uit te kiezen. Stap binnen bij Dorien en ontdek welk type plisségordijn het mooiste staat in jouw interieur.

Jouw favoriete paneelgordijn bij Dorien in Dalfsen

Bezoek de winkel


Een van de grote trends in interieurland? Het paneelgordijn. Niet alleen is dit type gordijn bijzonder goed geschikt om je ramen mee te verduisteren, het kan ook goed worden gebruikt als room divider. Bij Dorien vind je paneelgordijnen in alle soorten en maten. Kies voor een exemplaar in standaard uitvoering of ga voor een uitgesproken ontwerp - vind jouw favoriet bij Dorien.

Dorien - Duette's/Dupli

Bezoek de winkel


Een duette bestaat uit twee laagjes gevouwen stof, die zich als een harmonica openvouwt wanneer je deze opent. Bij duettes worden de koordjes helemaal weggewerkt. Dit type raamdecoratie is isolerend, geluiddempend en energiebesparend.

Creëer een natuurlijke look met geweven hout van Dorien

Geweven houten raamdecoratie zorgt voor een sfeer en warmte in huis. Er zijn twee varianten, een rolgordijn wanneer het product volledig is uitgerold hangt het strak en bij het openen rolt het net zoals een rolgordijn op naar de bovenzijde van het raam. De tweede variant is een vouwgordijn met geweven hout, hiermee kun je ook een echte eyecatcher in huis creëren. Daarnaast kan je ook kiezen voor een transparante of de inbetween variant. De inbetween variant zorgt ervoor dat je er nog wel door heen kan kijken maar doordat het materiaal dikker is voorbijgangers niet zo eenvoudig naar binnen kunnen kijken.

SHUTTERS: SFEERVOLLE EN POPULAIRE RAAMDECORATIE.

BOEK EEN DESIGN DATE

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor de binnenkant van de woning, het is één van de meest sfeervolle en populaire raamdecoratie. Het houten materiaal voegt direct warmte toe aan je interieur. Shutters zijn daarnaast ook duurzaam omdat ze bijna niet slijten of verkleuren en gaan dus lang mee. De hoogwaardige kwaliteit van Home Made By Shutters vind je terug in de perfecte afwerking van dit geheel in Europa geproduceerde product.

Met shutters is binnenvallend zonlicht eenvoudig aan te passen, laat het licht binnen met deels geopende shutters of maak het verduisterend door ze te sluiten. Shutters zijn isolerend, in de zomer zorgen ze ervoor om het lekker koel in huis te houden en in de winter houden ze juist de warmte vast. Alle shutters worden op maat gemaakt, voor elk raam is er een passende oplossing is. Het maatwerk kan tot in de details doorgevoerd worden, zodat het perfect past bij jouw raam. De mogelijkheden zijn enorm en daarom is dit type raamdecoratie voor bijna ieder raam een geschikte oplossing. Inmeten en montage van de shutters kan indien gewenst door middel van een full serviceoplossing professioneel en vakkundig worden uitgevoerd.

Shutters zijn verbonden met je woning, in aanschaf zijn ze duurder dan in vergelijking met andere raamdecoratie maar je kan ze laten meefinancieren in je bouwdepot. Shutters zijn waarde vermeerderend voor je woning, dat wil zeggen als je jouw huis verkoopt ze zichzelf terugverdienen, een zeer goede investering dus.

Dorien – vind een geschikte hor

Bezoek de winkel


Vaak wordt een hor als een noodzakelijk goed gezien. Tegenwoordig vind je horren in stijlvol ontwerp. Geen enkele reden dus om jezelf niet in bescherming te nemen tegen irritante beestjes in de zomer. Bekijk het rijke assortiment horren bij Dorien in Dalfsen.

CONTACT
Dorien de Woonprofessional
Burgemeester van Bruggenplein 6
7721 AZ Dalfsen
0529 43 42 91
info@doriendewoonprofessional.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00*
Woensdag
09:00 - 18:00*
Donderdag
09:00 - 18:00*
Vrijdag
09:00 - 21:00*
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Whatsapp: 06-82687539

*: 's Ochtends & zaterdag VRIJE INLOOP, 's middags alleen OP AFSPRAAK

 

Parkeergarage Albert Heijn
Raadhuisstraat 9, 7721 AX, Dalfsen

Gemeentehuis Dalfsen
Bruinleeuwstraat 2, 7721 AW, Dalfsen

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie