Herooooo

De gordijnen van Dorien in Dalfsen: voor elke smaak het juiste exemplaar

Dorien is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Dalfsen en omstreken (o.a. Nieuwleusen, Zwolle en Lemelerveld).Sluit je met Dorien in stijl af van de buitenwereld

Voelt het bij jou thuis niet écht knus? Maar weet je niet precies waar dit aan ligt? Het kan zomaar zo zijn dat je het probleem oplost door de juiste gordijnen voor de ramen te hangen. Zo roepen zware gordijnen bijvoorbeeld eerder een gevoel van geborgenheid op dan lichte exemplaren. En is een kleine ruimte weer meer gebaat bij een gordijn in soepel vallende stof. Bij Dorien heb je keuze uit de meest uiteenlopende gordijnen. Laat je in deze vestiging in Dalfsen inspireren, zodat het bij jou thuis echt knus wordt.

Bij Dorien zijn ze gespecialiseerd in gordijnen. Niet alleen weten deze woonexperts in Dalfsen precies met welk exemplaar je de gewenste sfeer uitstraalt, ook als het op transparantie aankomt, kan het raadzaam zijn om informatie op te vragen bij Dorien. Ben je bang dat een donker gordijn je woonkamer te “hokkerig” maakt, maar hecht je wel veel waarde aan privacy? Bij Dorien zijn ze gespecialiseerd in het vinden van het gordijn dat perfect past bij jouw wensen.Het zou toch zonde zijn als jouw gloednieuwe gordijnen niet goed worden gemonteerd? Om deze reden raden ze het bij Dorien dan ook aan om een stoffeerder in te schakelen als je zelf twee linkerhanden hebt. Kies ervoor om de stoffeerder in te schakelen voor het opmeten en ophangen of laat de woonspecialist van Dorien alleen langskomen voor het inmeten. Zo weet je zeker dat jouw gordijnen straks perfect hangen ten opzichte van de vloer of vensterbank. Klaar om jouw woning te transformeren tot een bijzonder knusse plek? Tijd om kennis te maken met de bijzondere collectie gordijnen van Dorien in Dalfsen.