GILBERT DHONDT
MENU

WILMA

Interieurstyliste bij Gilbert Dhondt in Breukelen.

'Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je leefsituatie passen. Het is mijn passie om samen met jou jouw thuis te ontdekken'

PLAN EEN DESIGNDATE MET Wilma

Over Wilma

De passie voor interieur zit Wilma in het bloed. Deze creatieve duizendpoot weet zich binnen elke stijl raad. Of je je interieur graag een industriële uitstraling wilt geven of juist wilt voorzien van een landelijke gloed – Wilma helpt je graag met de realisatie van het huis van je dromen.

Wanneer je interieur niet als thuis aanvoelt, is het lastig om te aarden in jouw eigen omgeving. Het gebrek aan eigen identiteit in jouw huis, weerhoudt je om volledig tot rust te komen. Dit voorkom je met een interieur dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Jouw woning is zoveel meer dan een huis, een interieurstylist helpt je om er een thuis van te maken.

 

VRAAG WILMA OM ADVIES

INTERIEURPROJECTEN van Gilbert Dhondt

Bekijk onze binnenkijkers:

ZIN OM JE EIGEN RUIMTE TE STYLEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET WILMA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is.

PLAN EEN DESIGNDATE met Wilma

Wilma: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'