Sandra

Interieurstyliste bij Gilbert Dhondt

'Op een positieve manier met de juiste energie creëren en adviseren op basis van gevoel, kleur en inleving!'

Plan een Design Date met Sandra

Over Sandra

De juiste sfeer creëren die past bij de mensen die mij om interieur advies vragen is de leukste uitdaging die er is.

Het interieur is een grote puzzel, vol enthousiasme ga ik graag de uitdaging aan om van alle puzzelstukjes een passend geheel te creëren.

Geen showroom uitstraling maar juist een persoonlijk passend interieuradvies.

Ieder item “moet” kloppen en van toegevoegde waarde zijn waardoor het huis als een thuis voelt.

Voor minder ga ik niet!

 

Vraag Sandra om interieuradvies

INTERIEURPROJECTEN VAN GILBERT DHONDT

OP ZOEK NAAR JOUW WARE THUIS?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET SANDRA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date bij jou thuis of online. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.
Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Plan een Design Date met Sandra

Hoe werkt een design date?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Sandra

Sandra: 'Een goede basis, biedt oneindige opties'