Jitske Algra

Interieurstylist bij De Boer Woonprofessionals

 

PLAN EEN DESIGN DATE MET JITSKE

Over Jitske

Hallo!
Ik ben Jitske Algra en ben sinds oktober 2023 werkzaam bij De Boer Woonprofessionals in Obdam als interieurstylist.

Na mijn opleiding als Interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van complete interieuradviezen. Ik geloof dat creatieve ontwerpen het resultaat zijn van persoonlijk contact en vertrouwen tussen de interieuradviseur en de klant. Met mijn creativiteit, enthousiasme en een luisterend oor inspireer en help ik jou bij een nieuw en stijlvol interieur. Wat bij jou past en waarin jij je helemaal thuis voelt!

VRAAG JITSKE OM INTERIEURAVIES

Realisaties van De Boer Woonprofessionals

Woonruimte re-stylen?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET JITSKE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

PLAN EEN DESIGN DATE MET JITSKE

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. DESIGN DATE Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. DESIGN DATE

Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK MET JITSKE