Herooooo

De Boer – het adres voor het vinden van de juiste vloer

De Boer Woonprofessionals is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Leeuwarden en omstreken (o.a. Goutum, Teerns, Hempens).

Waarom ze bij De Boer in Leeuwarden voor je kunnen betekenen

De Boer kenmerkt zich door een tomeloze passie voor interieur. Ook op het gebied van vloeren hebben ze bij De Boer niet alleen de juiste kennis, maar ook de juiste collectie in huis. Deze inspirerende winkel in Leeuwarden maakt je wegwijs in de meest uiteenlopende vloeren. Laat je vandaag nog inspireren!

PLAN EEN DESIGN DATE

De tapijten van De Boer

Maak een verschil met het juiste tapijt

Bezoek de winkel

 

Laat je voeten wegzakken in een luxueus hoogpolig tapijt en ervaar de warmte en het comfort dat geen enkele andere vloerbedekking kan benaderen. Daarnaast is tapijt geluiddempend en isolerend. Bij De Boer is de keuze in kleuren en kwaliteiten enorm waardoor voor elk interieur een perfect bijpassend tapijt is te vinden. Houd je van rustgevende natureltinten of ga je voor trendy fluorescerend groen? Of varieer eens met verschillende patronen of randen om zo unieke design effecten te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos! De kwaliteiten variëren van een luxe hoge pool tot een praktische moderne bouclé.Tapijt is dan ook absoluut niet saai of ouderwets! Bij De Boer vind je tapijten van alle bekende merken maar ook van ons eigen Home Made By huismerk. Laat je door de De Boer interieurspecialist adviseren wat voor welke ruimte het meest geschikt is. Onze stoffeerders zorgen dat het perfect wordt gelegd, geheel naar jouw wens.

De Boer levert én stoffeert alle merken tapijt en vloerbedekking in de regio Leeuwarden en omstreken.
Wij meten, adviseren en stofferen tapijt. Alles in eigen beheer met eigen vaste stoffeerders. Kijk voel en beleef de behaaglijkheid van tapijt in onze winkel in Leeuwarden. U kunt de stalen ook meenemen naar huis !

Tip : laat ook uw trap bekleden met tapijt. Het geeft een warme uitstraling en minder loopgeluid maar het is bovendien een stuk veiliger : tapijt maakt de treden stroef waardoor je minder snel kunt uitglijden !

PVC van De Boer

PVC – als je graag stijl en kwaliteit combineert

Bezoek de winkel

 

De PVC vloer wint steeds meer terrein in de interieurwereld. Dat is de woonprofessionals van WINKEL zeker niet ontgaan. Met hun specialistische kennis rondom PVC en uitgebreide collectie PVC-vloeren, is WINKEL in PLAATS dé plek om te bezoeken als je opzoek bent naar een kwalitatief hoogstaande vloer in prachtige uitvoering.

Vinyl van De Boer


Vinyl om van te dromen


Bezoek de winkel


Laminaat
Decohome de Boer is dealer van het laminaatmerk Quick Step. Om het laminaat optimaal te presesenteren hebben wij gekozen voor een zogenaamde Quick Step shop in the shop.

Door gebruik te maken van deze unieke en exclusieve presentatie kunnen wij alle kleuren en patronen van Quick Step laminaat aan u tonen in de winkel. Tegelmotieven, lange vloerdelen, klassieke parketpatronen, visgraatmotieven, Quick Step heeft het !

Het Quick Step laminaat heeft een duurzame, sterke en gemakkelijk te installeren klikverbinding tussen de panelen onderling. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van de vloer voor u (in eigen beheer) verzorgen.

Vloerkleden en karpetten

Bezoek de winkel


Vloerkleden voor elke ruimte in huis.
Karpetten* in allerlei verschillende kwaliteiten en formaten. Kiest u voor 100% natuur, dan zijn er karpettten van sisal en wol.
Wij hebben ook karpetten van 100% polyamide voor een goede kleur- en slijtvastheid. Indien gewenst, kunt u ook nog kiezen voor verschillende soorten afwerking. Zoals een contrasterende randafwerking van leer of stof. Vloerkleden zijn bij De Boer verkrijgbaar in standaardmaten of op maat gemaakt.

TIP: plak de vorm en afmeting die je in gedachte hebt eens af op de vloer met schilders-tape. Zo krijg je een beter beeld van het effect wat het vloerkleed zal gaan hebben. Geef jezelf de tijd om even te wennen aan de ‘nieuwe’ situatie aangezien deze anders is als dat je lange tijd gewend bent geweest.

Vintage look vloerkleed
Ben je op zoek naar een Vintage look? Dat kan met deze nieuwe trendy Vintage collectie.
Het spel van klassieke patronen en een mix van grafische dessins, vaak gecombineerd in één item, is een belangrijk signalement tijdens alle toonaangevende fashionweeks en internationale interieurbeurzen. Deze tendens vormde het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze Vintage collectie tapijt en vloerkleden.

De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. Het creëert de perfecte basis voor een eclectische en persoonlijke inrichting waarin vintage en design items, kunst, kitsch en unieke souvenirs samenkomen. De trendy Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone on Tone en Shades.

Desso AirMaster tapijt

Bezoek de winkel


Desso AirMaster tapijt ook voor mensen met astma of bijvoorbeeld huisstof allergie.

Het is bewezen dat tapijt van Desso AirMaster kan worden toegepast in woningen van mensen met astma of huisstof allergie.
Onze gezondheid wordt beïnvloed door de lucht die we inademen, zowel binnen- als buitenshuis. 90% van onze tijd brengen we binnen door en een goede luchtkwaliteit is hier dan ook van groot belang. In elk huis dwarrelen fijne stofdeeltjes onzichtbaar door de lucht, worden ingeademd en kunnen leiden tot ademhalingsproblemen. Vooral bij harde vloeren, kunnen deze deeltjes niet hechten aan de grond en blijft het stof elke keer weer ‘opwaaien’, wat de luchtkwaliteit niet ten goede komt.

DESSO Airmaster® for Home
De gepatenteerde garens van DESSO Airmaster® for Home houden stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een harde vloer, en 4 keer beter dan gewoon tapijt. ‘Belangrijk, want de World Health Organization** geeft aan dat het inademen van fijnstof bijzonder schadelijk kan zijn, doordat stofdeeltjes in de longen of bloedsomloop terechtkomen,’ verklaart Rob Peters (Desso). Dwarrelend stof, door bijvoorbeeld spelende kinderen of openzwaaiende deuren, wordt sterk verminderd en tot de volgende stofzuigbeurt vastgehouden in het tapijt. Daardoor ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een schonere lucht in huis.

** Air quality guidelines – global update 2005, World Health Organization.

Bij ons in de winkel vertellen we je graag meer over dit speciale Desso tapijt.