Herooooo

De gordijnen van De Boer Woonprofessionals in Leeuwarden: voor elke smaak het juiste exemplaar

De Boer Woonprofessionals is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Leeuwarden en omstreken (o.a. Goutum, Teerns, Hempens).

Sluit je met De Boer in stijl af van de buitenwereld

Gordijnen hebben een warme uitstraling. geven rust en stijl aan je interieur of zorgen voor een extra accent. Maar natuurlijk zijn gordijnen naast mooi ook praktisch.

Ze houden nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten en beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Veel van onze mooie stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden. Het gordijn bestaat dan uit één doorlopende stof zonder naden. Dat is ideaal voor als je gordijnen tot op de grond wenst. Wij maken natuurlijk gordijnen op maat en komen thuis meten en monteren.

Soorten gordijnen
Bij De Boer heb je keuze uit een gevarieerd assortiment stoffen als katoen, linnen, velours en voile. Daarnaast zijn de stoffen verkrijgbaar in uni’s en vele gedessineerde kwaliteiten. Trendy, klassiek, landelijk of stijlvol. Voor elke smaak is er voldoende keus. Of wat te denken van prachtige half transparanten (in betweens). Het kiezen van gordijnen is een serieuze zaak, je wilt er tenslotte jarenlang plezier van hebben. De Deco Home interieurspecialist weet dat als geen ander en kan je vakkundig adviseren. Hij heeft een grote hoeveelheid stalen in zijn winkel. Zodat je gemakkelijk de kleur en stof kunt uitzoeken die jij wilt. Voor de slaapkamer, woonkamer of elke andere ruimte. Wist je dat er ook brandvertragende stoffen zijn, niet alleen voor kantoren maar ook gewoon voor thuis.
Welk gordijnen je ook kiest, natuurlijk maken we ze (indien gewenst) helemaal voor je op maat en monteren we ze op professionele wijze.

Confectie mogelijkheden bij De Boer
Naast de grote collectie stoffen en kleuren kun je ook kiezen welke soort plooi je wilt. De plooi of confectiemethode is afhankelijk van je smaak en de eigenschappen van de gordijnstof. Dit is een overzicht van de meest gangbare plooisoorten.

Enkele plooi – Deze kies je bij zware en volumineuze stoffen (zoals velours)
Dubbele plooi – Veel gebruikt en geschikt voor alle stofsoorten
Drievoudige plooi (of triplooi) – Deze is zeer geschikt voor dunne en lichtere stoffen met een soepele plooival. Minder geschikt om te voeren.
Retourplooi – Geeft een perfecte plooival door de zigzagwerking en is er minder ruimte nodig bij de opengeschoven gordijnen.
Stolpplooi – Geschikt voor mooie platte plooien in vitragestoffen. Deze plooi kan niet opzij worden geschoven.
Vlinderplooi - De naam zegt het al. De stof is gevouwen in de vorm van een vlinder. Deze benaming wordt gebruikt of men zegt 'dubbele plooi' voor deze vorm van confectioneren.
Nieuw! Waveplooi Gordijnen hangen met deze plooi gelijkmatig in een strakke golfbeweging.

In plaats van plooien zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals lussen of ringen om gordijnen te maken. De ringen schuif je op een staalkabel of een roede. Meer over de verschillende confectiemethoden weten? Vraag het je Deco Home interieurspecialist.

Roedes
Natuurlijk heeft Deco Home ook een grote collectie van verschillende roedes. Ook hier een grote keus uit vele stijlvormen, van klassiek tot retro of modern. Verkrijgbaar in hout of metaal.

PLAN EEN DESIGN DATE