Herooooo

Een wereld van kleur met het behang van De Boer in Leeuwarden

De Boer Woonprofessionals is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Leeuwarden en omstreken (o.a. Goutum, Teerns, Hempens).

De Boer: voor iedere smaak een behangsoort

 Zit een verbouwing er op korte termijn niet in, maar zou je wel graag je interieur willen voorzien van een serieuze metamorfose? Met hulp van de woonprofessionals van De Boer is de transformatie van jouw woning binnen handbereik. Hoe? Door je interieur te verrijken met één van de behangsoorten van De Boer. Laat je informeren en inspireren door de specialisten van De Boer, zodat je zeker weet dat het behang dat je kiest perfect past bij de rest van je interieur. Maar niet alleen op het gebied van kleur en dessin ben je bij De Boer in Leeuwarden aan het juiste adres – ook als het aankomt op het aanbrengen van het behang, kun je hier terecht voor passend advies. Ga je graag zelf aan de slag om de klus te klaren? Of vind je het prettiger om hier hulp bij te hebben?

PLAN EEN DESIGN DATE

Laat je vervoeren met de collectie van Home Made By bij De Boer

Bezoek de winkel

 

Bij Home Made By laten ze zich bij de ontwikkeling van hun verschillende producten inspireren door de natuur. Ook de behangcollectie van Home Made By wordt gekenmerkt door een subtiele knipoog naar al het moois dat je tegenkomt tijdens een prachtige boswandeling of tijdens een dagje strand. Het rustieke, warme kleurenpalet dat de behangcollectie typeert, zorgt ervoor dat de behangsoorten iedere kamer verrijken, zonder teveel op te vallen. Benieuwd naar de Home Made By behangcollectie die het beste in je interieur naar boven haalt? Laat je inspireren door de specialisten bij De Boer in Leeuwarden.

Droom weg bij de kleurrijke De Boer collectie van PIP Studio

Bezoek de winkel

 

Heb je altijd al gedroomd van een kleurrijke wand waar de mooiste vogels bijna tot leven komen? Van een slaapkamer waar wegdromen extra makkelijk gaat met een dromerig behang? Bij PIP Studio deinzen ze niet terug van ontwerpen die je fantasie te boven gaan. Ook bij De Boer weten ze hoeveel een vrolijk behang kan doen met je interieur. Daarom vind je in deze speciaalzaak in Leeuwarden de mooiste selectie van het kleurrijke PIP Studio. Kijk jij straks vanuit het bureau in je studeerkamer op naar een rijke bloemenwand? Of straalt de schouw in de woonkamer straks een stijlvolle lichtzinnigheid uit met het bijzondere vogelbehang van PIP Studio?

Kies je stijl met Eijffinger bij De Boer

Bezoek de winkel

 

Romantisch, hip of juist met een vintage knipoog? De behangsoorten van Eijffinger kenmerken zich door een gevarieerde collectie die bestaat uit uitgesproken dessins. Vanuit hun eigen studio worden de verschillende behangsoorten ontworpen. De verrassende collectie van Eijffinger kun je herkennen aan de vrolijke en gedurfde handtekening. Neem een kijkje bij De Boer en bekijk welk ontwerp van Eijffinger jouw stijl het beste weerspiegelt.

Onderdeel van de De Boer collectie: Hooked on Walls

Bezoek de winkel

 

Zowel op het gebied van materialen als dessin staat Hooked on Walls bekend als een innovatief merk. En dat is precies waarom je een prachtige selectie van dit label vindt bij De Boer in Leeuwarden. In ieder ontwerp worden de grenzen opgezocht. Het resultaat? Een collectie met uitgesproken ontwerpen die visueel weet te verrassen.

Kunstzinnig wonen met Arte van De Boer

Bezoek de winkel

 

Stap binnen bij De Boer in Leeuwarden om je te laten inspireren door de kunstzinnige behangcollectie van het stijlvolle Arte. Met hun vooruitstrevende 3D behang kun je thuis de allure van een kunstgalerie creëren. Laat je – net als de grote kunstenaars van deze eeuw – inspireren door de grafische patronen van nu met het stijlvolle behang van Arte, verkrijgbaar bij De Boer.

Waarom De Boer voor BN Walls kiest

Bezoek de winkel

 

Het vliesbehang van BN Walls is om meerdere redenen geliefd bij de woonspecialisten van De Boer. Zo blijft deze behangproducent trouw aan haar eigen productietechnieken. Hierdoor kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Maar ook de uiteenlopende ontwerpen zorgen ervoor dat iedereen kan slagen bij BN Walls. Laat je bij De Boer in Leeuwarden verwonderen over de rijke collectie.