Herooooo

Jouw gordijnspecialist in Groningen

Jolanda Datema is dé gordijn- en interieurspecialist voor Groningen en omstreken (o.a. Haren en Glimmen).

Kies voor kwaliteit met de gordijnen van Jolanda Datema

Een gordijn wordt gezien als hét middel om het thuis echt knus te maken.

Zodra je jouw favoriete gordijnen - in het meest zachte materiaal en het meest stijlvolle dessin – dichtdoet, sluit je je af van de buitenwereld. Met de juiste gordijnen kun je jouw favoriete woonstijl onderstrepen en daardoor een extra stijlvol geheel creëren.

Benieuwd welk type gordijn het mooiste past bij jouw interieur? Onze woonprofessionals hebben niet alleen verstand van materialen en kleuren, maar kunnen ook bijzonder goed advies geven rondom stijl.

Hecht jij bijvoorbeeld veel waarde aan privacy, maar vind je het tegelijkertijd belangrijk dat er bij jou thuis genoeg licht binnenkomt? Dan is een gordijn in transparante stof perfect geschikt.

Kenmerkt jouw woning zich door bijzonder hoge plafonds? Je kunt het statige karakter van een dergelijke woning mooi onderstrepen door middel van een gordijn in dikke, rijke stof en donkere kleur.

Niet alleen als het op stijl aankomt, kun je bij ons terecht voor advies – ook op het gebied van afwerkingen zijn er genoeg keuzes te maken.

Voor gordijnen met een naadloze afwerking tot de roede waar jouw gordijn aan komt te hangen: er zijn best veel keuzes te maken op dit gebied. Wil je graag dat jouw gordijnen tot de grond komen? Of hang je ze liever boven de verwarming? Deze keuzes hebben vaak niet alleen invloed op de uitstraling van je interieur, maar ook op zaken als de isolatie van warmte in huis.

Reden genoeg om je er – samen met onze woonprofessionals – goed in te verdiepen, zodat er straks bij jou thuis het juiste gordijn hangt.