HOME STORY LOFT 13

Een gevoel van luxe en veiligheid, dat straalt Home Story Loft 13 uit. Het sfeervolle karakter - met diepe kleuren en natuurlijke materialen - zorgt voor een prachtig decor om het leven te vieren of in stilte te genieten. Voel je thuis in het uitdagende, inspirerende en warme interieur van Home Story Loft 13. 

 

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 13

Home Story Loft 13 is geïnspireerd door het gevoel van luxe en veiligheid. Het donkere, maar toch warme interieur zorgt voor een bijzondere beleving. Door het combineren van verschillende kleuren, materialen en structuren ontstaat een ontspannen, uitnodigende sfeer. Sluit de houten jaloezieën en geniet van de fijne dingen in het leven, gun jezelf het gevoel dat je even niets met de buitenwereld te maken hoeft te hebben.

LUXE EN VEILIGHEID

Donkere kleuren versterken het gevoel van luxe en veiligheid. De vloer met hardsteenlook kleurt prachtig bij het zacht glanzende mozaïekbehang - wat dynamiek aan de ruimte toevoegt - en de diepe kleur Turf. Dit gecombineerd met Home Made By verfkleuren Schors, Lichen en Jeneverbes ontstaat een krachtig kleurenpalet. Het dieppaarse Jeneverbes neemt de overhand in de Home Story en geeft een boost aan het interieur. Naast de Contemporary Loft Dining Table en de Contemporary Loft Fauteuil heeft deze ruimte weinig extra bekleding meer nodig.