Corina Buijten

Interieurstyliste bij Woonstudio Boon in Spanbroek.

PLAN EEN DESIGN DATE MET CORINA

Over Corina Buijten

Interieur en design doen mijn hart sneller kloppen. Na een opleiding interieur styling aan de Artemis Styling Academie heb ik verschillende projecten gedaan als etalages en winkels inrichten en interieur concepten voor kledingwinkels maken. Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij Woonstudio Boon.

Ik houd ervan de verschillende stijlen en wensen te combineren tot een mooi eindresultaat. Ik reis graag en heb al veel mooie plekken op de wereld gezien. De verschillende culturen en mensen zijn voor mij een bron van inspiratie die ik weer gebruik voor mijn opdrachten. Ik houd van kleur en durf deze ook te gebruiken.

VRAAG CORINA OM INTERIEURADVIES

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk onze binnenkijkers:

Wil jij ook advies inwinnen voor je interieur?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET CORINA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Plan een designdate met Corina

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

BOEK EEN DESIGN DATE MET CORINA

Corina: "Iedereen verdient een plek waar hij of zij zich thuis voelt. Ik draag daar graag aan bij. Als ik van een droom werkelijkheid kan maken en van een huis een echt thuis, dan ben ik gelukkig."