Herooooo

Geschiedenis van woonstudio Boon

Geschiedenis van Woonstudio Boon in Spanbroek

Ons bedrijf staat al ruim 45 jaar bekend als betrouwbaar en servicegericht in de woning- en projectinrichting en is bekend onder de naam Jan Deen. Na ruim 10 jaar het bedrijf samen te hebben gerund, hebben wij vanaf januari 2012 het bedrijf volledig overgenomen. De afgelopen jaren hebben wij, vanuit ons toenmalige pand in de Goorn, vele zorginstellingen, kantoren, fabrieken, gemeentehuizen, scholen en woonhuizen voorzien van prachtige vloerafwerking en raambekleding.

In 2015 is het tijd voor de volgende stap. Een nieuwe locatie in Spanbroek met een prachtig ingerichte showroom, werkend onder de naam ‘Woonstudio Boon’. Een inspirerende plek om ideeën op te doen voor thuis, je te laten adviseren en waar nodig te helpen met al jouw interieurvragen en/of een ontwerp. Met onze jarenlange ervaring in het vak, creatieve geest en gastvrije instelling kijken wij er naar uit je te mogen ontvangen. Wij werken op afspraak op een moment dat het jou schikt.

Onze projectafdeling blijft actief onder de naam Jan Deen Projectinrichting. Je kunt blijven rekenen op de beste kwaliteit/prijsverhouding, de korte communicatielijnen en de service en het advies welke je van ons gewend bent.

Sfeerimpressies van de winkel Woonstudio Boon

De woonprofessionals van Woonstudio Boon