Herooooo

Bleeker de Groot – het adres voor het vinden van de juiste vloer

Bleeker de Groot Wonen & Slapen is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Beverwijk en Heemskerk.Overweeg je een nieuwe vloer, dan vind je bij ons een enorme grote keuze.

Prachtig onderhoudsvriendelijk PVC, maar ook het natuurlijke Marmoleum of bijvoorbeeld een authentieke houten vloer. Tevens hebben wij bij Bleeker De Groot, een hele ruime keuze in vinyl en laminaat. Natuurlijk hebben wij ook een prachtige collectie in heerlijk warm tapijt, wat zowel ontzettend stoer kan zijn, zoals Sisal of Zeegras, maar ook juist een klassieke uitstraling kan geven.

Vloeren meten lijkt zo simpel. Je hebt de lengte en de breedte. Wat kan er fout gaan, zou je zeggen. Toch is het in de praktijk wat bewerkelijker. Want elke vloer vraagt om een eigen aanpak. Zo reageert hout heel sterk op de luchtvochtigheid in huis. Dat heeft ook gevolgen voor het voorbereidende meetwerk. Bij Bleeker De Groot kennen onze vakmensen alle kneepjes. Zodat jij alles met een gerust hart aan ons over kunt laten.

De ondervloer is ook een belangrijk item, welke is geschikt is voor de nieuwe vloer? Misschien is een isolerende tussenvloer nodig, of moet de vloer egaal gemaakt worden. Is er extra isolatie nodig tegen geluidsoverlast? Ook een combinatie met vloerverwarming is vaak mogelijk en ook dit kunnen wij volledig voor je verzorgen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de installatie van je vloer zelf te doen. Een laminaat vloer leggen is best eenvoudig. Maar veel vloeren zoals PVC en vinyl vragen om een professional. Onze vakmensen hebben niet alleen de juiste kennis en gereedschappen, maar ook de passie en oog voor detail, tevens kunnen ze de vloer leggen zoals jij dit wenst. Bij PVC kan dit bijvoorbeeld ook zijn in een visgraat motief, of in een Hongaarse punt. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Bij het maken van al deze keuzes kunnen wij je natuurlijk helpen. Zo veel of weinig als jij wilt.

De tapijten van Bleeker de Groot

Maak een verschil met het juiste tapijt

Bezoek de winkel

 

Bij Bleeker de Groot snappen ze als geen ander hoeveel impact een vloer heeft op je interieur. Een van de grootste sfeermakers op het gebied van vloeren, is het tapijt. Bij Bleeker de Groot vind je met gemak het tapijt dat past bij jouw woonstijl: je vindt in deze woonwinkel in Beverwijk namelijk een breed assortiment aan tapijten gemaakt van verschillende materialen en in de meest uiteenlopende kleuren.


PVC van Bleeker de Groot

PVC – als je graag stijl en kwaliteit combineert

Bezoek de winkel

 

De PVC vloer wint steeds meer terrein in de interieurwereld. Dat is de woonprofessionals van Bleeker de Groot zeker niet ontgaan. Met hun specialistische kennis rondom PVC en uitgebreide collectie PVC-vloeren, is Bleeker de Groot in Beverwijk dé plek om te bezoeken als je opzoek bent naar een kwalitatief hoogstaande vloer in prachtige uitvoering.

Vinyl van Bleeker de Groot

Vinyl om van te dromen

Bezoek de winkel

 

Heb jij je weleens verdiept in de wereld van vinyl? Bij Bleeker de Groot in Beverwijk zijn ze ook in dit type vloerbedekking gespecialiseerd. Laat je informeren over dit praktische materiaal en maak kennis met de vele ontwerpen die de collectie van Bleeker de Groot rijk is.

Marmoleum Van Bleeker de Groot

De eerste CO2 neutrale vloer ter wereld

Bezoek de winkel

In onze showroom vindt u een uitgebreide Marmoleum collectie en onze stoffeerders zijn experts in het leggen van deze mooie en duurzame vloer.

Marmoleum is de meest natuurlijke vloer en wordt al ruim 100 jaar gemaakt volgens een vast procedé van natuurlijke ingrediënten

 Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten. Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. 

Natuurlijke grondstoffen
Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Het winnen van hars is een continu proces, terwijl het houtmeel, een afvalproduct van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Deze simpele, natuurlijke ingrediënten vormen samen het linoleum. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en is er in heel veel prachtige kleuren. Zowel voor woningen, maar ook voor projecten een prachtige vloer en gemaakt voor héél veel jaren woon- en werkplezier!