JOLANDA

'Samen met jou gaan we op ontdekking naar je jouw ideale interieur, waar jij je heerlijk thuis in zal voelen'

MAAK EEN AFSPRAAK MET Jolanda

Over Jolanda

Door mijn ruime ervaring en diverse opleidingen, weet ik de mooiste interieurcombinaties te creeren voor uiteenlopende interieurs. Of het om je woonkamer, kantoor of totaalconcept voor je concern gaat, samen kijken wij naar het juiste interieurgevoel. We bespreken welke kleuren en materialen het beste in het interieur en bij jou en je medebewoners passen. Praktische zaken en een budget bepalen mede hoe ik als interieurstyliste omga met de inrichting en styling van een kamer. Je kunt uit 3 verschillende designdates kiezen: van aankoopadvies tot compleet 3D uitgewerkt interieurplan.De blije gezichten van de bewoners na de metamorfose is waar ik het allemaal voor doe.

VRAAG JOLANDA OM ADVIES

Realisaties van Bleeker de Groot

Persoonlijk interieuradvies door Jolanda

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK MET Jolanda

Jolanda: 'Dankzij mijn kennis op gebied van materialen, kleuren, lichtwerking en ruimtewerking kan mijn advies een grote toegevoegde waarde zijn voor elk interieurproject. Ik help je bij het vervolmaken van je droomruimte.'