Herooooo

Een wereld van kleur met het behang van Bleeker de Groot in Beverwijk

Bleeker de Groot Wonen & Slapen is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Beverwijk en Heemskerk.Bleeker de Groot: voor iedere smaak een behangsoort

Bij ons, bij Bleeker De Groot hebben we een ontzettende ruime en mooie keuze in behang. Behang geeft een muur direct een metamorfose en geeft een groots effect in iedere ruimte. Ook Wallprints brengen een geheel eigen en heel bijzondere sfeer.
Behang opmeten is relatief eenvoudig. Maar of het eindresultaat mooi wordt, is afhankelijk van de staat van de muur. Is deze strak gestuukt of zit hij vol scheuren, bobbels en gaten? Onze vakman kan je het juiste advies geven. Hij komt graag bij je thuis voor een vakkundige beoordeling.

Als je gaat behangen, dan is het verwijderen van de oude behanglagen de eerste stap. Repareer scheuren en beschadigingen en vul eventuele naden. Na het drogen goed gladschuren, want ook met behang blijven veel oneffenheden in de ondergrond zichtbaar. Is de muur net gestuukt? Behandel hem dan voor met voorstrijkmiddel. Dit voorkomt dat de muur het water uit de behanglijm direct in de muur opzuigt. We helpen je zo veel of weinig als jij wilt. Bij ons kun je eventueel een professionele behanger inschakelen. Met deze vakman ben je verzekerd van een optimaal en prachtig eindresultaat.

Laat je vervoeren met de collectie van Home Made By bij Bleeker de Groot

Bezoek de winkel

 

Bij Home Made By laten ze zich bij de ontwikkeling van hun verschillende producten inspireren door de natuur. Ook de behangcollectie van Home Made By wordt gekenmerkt door een subtiele knipoog naar al het moois dat je tegenkomt tijdens een prachtige boswandeling of tijdens een dagje strand. Het rustieke, warme kleurenpalet dat de behangcollectie typeert, zorgt ervoor dat de behangsoorten iedere kamer verrijken, zonder teveel op te vallen. Benieuwd naar de Home Made By behangcollectie die het beste in je interieur naar boven haalt? Laat je inspireren door de specialisten bij Bleeker de Groot in Beverwijk.

Onderdeel van de Bleeker de Groot collectie: Hooked on Walls

Bezoek de winkel

 

Zowel op het gebied van materialen als dessin staat Hooked on Walls bekend als een innovatief merk. En dat is precies waarom je een prachtige selectie van dit label vindt bij Bleeker de Groot in Beverwijk. In ieder ontwerp worden de grenzen opgezocht. Het resultaat? Een collectie met uitgesproken ontwerpen die visueel weet te verrassen.

Kunstzinnig wonen met Arte van Bleeker de Groot

Bezoek de winkel

 

Stap binnen bij Bleeker de Groot in Beverwijk om je te laten inspireren door de kunstzinnige behangcollectie van het stijlvolle Arte. Met hun vooruitstrevende 3D behang kun je thuis de allure van een kunstgalerie creëren. Laat je – net als de grote kunstenaars van deze eeuw – inspireren door de grafische patronen van nu met het stijlvolle behang van Arte, verkrijgbaar bij Bleeker de Groot.

Waarom Bleeker de Groot voor BN Walls kiest

Bezoek de winkel

 

Het vliesbehang van BN Walls is om meerdere redenen geliefd bij de woonspecialisten van Bleeker de Groot. Zo blijft deze behangproducent trouw aan haar eigen productietechnieken. Hierdoor kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Maar ook de uiteenlopende ontwerpen zorgen ervoor dat iedereen kan slagen bij BN Walls. Laat je bij Bleeker de Groot in Beverwijk verwonderen over de rijke collectie.