Herooooo

Beko Interieurs – het adres voor het vinden van de juiste vloer

Beko Interieurs is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Heiloo en omstreken (o.a. Castricum, Limmen, Akersloot, Egmond Aan Zee)Waarom ze bij Beko Interieurs in Heiloo voor je kunnen betekenen

Beko Interieurs kenmerkt zich door een tomeloze passie voor interieur. Ook op het gebied van vloeren hebben ze bij Beko Interieurs niet alleen de juiste kennis, maar ook de juiste collectie in huis. Deze inspirerende winkel in Heiloo maakt je wegwijs in de meest uiteenlopende vloeren. Laat je vandaag nog inspireren!

De tapijten van Beko Interieurs

Maak een verschil met het juiste tapijt

Bezoek de winkel

 

Bij Beko Interieurs snappen ze als geen ander hoeveel impact een vloer heeft op je interieur. Een van de grootste sfeermakers op het gebied van vloeren, is het tapijt. Bij Beko Interieurs vind je met gemak het tapijt dat past bij jouw woonstijl: je vindt in deze woonwinkel in Heiloo namelijk een breed assortiment aan tapijten gemaakt van verschillende materialen en in de meest uiteenlopende kleuren.

PVC van Beko Interieurs

PVC – als je graag stijl en kwaliteit combineert

Bezoek de winkel

 

De PVC vloer wint steeds meer terrein in de interieurwereld. Dat is de woonprofessionals van Beko Interieurs zeker niet ontgaan. Met hun specialistische kennis rondom PVC en uitgebreide collectie PVC-vloeren, is Beko Interieurs in Heiloo dé plek om te bezoeken als je opzoek bent naar een kwalitatief hoogstaande vloer in prachtige uitvoering.

Vinyl van Beko Interieurs

Vinyl om van te dromen

Bezoek de winkel


Heb jij je weleens verdiept in de wereld van vinyl? Bij Beko Interieurs in Heiloo zijn ze ook in dit type vloerbedekking gespecialiseerd. Laat je informeren over dit praktische materiaal en maak kennis met de vele ontwerpen die de collectie van Beko Interieurs rijk is.