• Behang
Filter
Behang
ARTIKELEN

KLEUR

Behang
ARTIKELEN

KLEUR

Home Made By Behang Patroon Natuur

ONDERHOUD PATROON BEHANG

In principe heeft behang geen onderhoud nodig. Uiteraard zal het behang wel verkleuren onder invloed van zonlicht. De meeste behang soorten kunnen met een vochtige doek worden afgenomen. Of een behang afwasbaar en waterbestendig is, kun je zien aan het betreffende behangpictogram. Onze Interior Designers zien wandbekleding als een wisselende expositie in huis, zo kun je gemakkelijk een nieuwe sfeer creëren. Voor informatie over het onderhoud van patroon behang kun je altijd terecht in onze winkel. Onze vakspecialisten informeren je graag.

Verschillende soorten behang

VINYL BEHANG
Vinylbehang komt in vele soorten en maten. Zo heb je behang waarvan het gehele materiaal bestaat uit vinyl, maar ook behang waarvan slechts de toplaag uit vinyl bestaat. Vinylbehang is een stuk sterker dan andere vinyltypes. Ook vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd op een vinylbehang. 

VLIESBEHANG
Maak jij graag duurzame keuzes als het op je interieur aankomt? Vliesbehang bevat geen bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu en is daarnaast ook nog eens biologisch afbreekbaar. Ook handig om te weten: vliesbehang is bijzonder makkelijk om aan te brengen. Je smeert de lijm direct op de muur, waarna je het behang direct kunt aanbrengen. 

PAPIERBEHANG
Heb je een klein budget, maar zou je wel graag een grote verandering in je interieur willen maken? Papierbehang is een stuk goedkoper dan andere behangsoorten. Papierbehang is opgebouwd uit een zogenaamde onder- en bovenlaag. Zodra er vuil op het behang komt, dan biedt de bovenste laag bescherming. Het nadeel van papierbehang is dat dit type niet bijzonder slijtvast is. 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!