Vacature: verkoper/creatieve interieuradviseur (m/v)

Vacature

ASTRID & GEURT DE WOONPROFESSIONALS BEHOORT AL JAREN TOT EEN VAN DE MEEST SERVICEGERICHTE INTERIEURZAKEN VAN DE REGIO. PERSOONLIJK ADVIES, FOCUS OP TOTAALINRICHTING EN HET WERKEN MET EEN EIGEN COLLECTIE STAAT CENTRAAL IN ONZE MANIER VAN WERKEN. WIJ WILLEN ONS TEAM UITBREIDEN MET EEN:

VERKOPER/CREATIEVE INTERIEURADVISEUR (m/v)

(16 - 32 uur in overleg inclusief de zaterdagen en in schoolvakanties)

HOE JE WERKWEEK ERUIT KOMT TE ZIEN:

Om de belofte aan onze klanten waar te kunnen maken én onze ambities te kunnen realiseren, verwachten wij van onze medewerkers dat zij beschikken over een commerciële en klantgerichte instelling. Als onze nieuwe verkoper beschik je over technische kennis van verf en/of woonstoffering en ben je handig genoeg met de computer om zelfstandig web-orders te verwerken en onze webwinkels up-to-date te houden. 

Binnen deze functie help je klanten, zowel in de winkel als online. Met jouw kleurgevoel en kennis van onze producten maak je de klant wegwijs in onze collectie. Als teamplayer maak je samen met de klant en je collega’s een interieurplan met de realisatie van een prachtig interieur als resultaat.

COMPETENTIES

• Klantgerichtheid
• Creativiteit
• Samenwerken
• Overtuigingskracht
• Resultaatgerichtheid
• Organiseren van eigen werk

ENTHOUSIAST?

Ben jij deze vakkundige en creatieve verkoper?
Aarzel dan niet en stuur een e-mail met CV en foto van jezelf naar:
info@astridengeurt.nl
Dan kunnen wij je meer vertellen over de inhoud van de vacature of een afspraak met je inplannen. 

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. Het is onze passie dit samen met jou te ontdekken en te maken. Zodat jij kunt genieten. Iedere dag opnieuw.

ASTRID & GEURT

DE WOONPROFESSIONALS