Herooooo

Een revolutie in vloeren bij Ahlers in Coevorden

Ahlers is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Coevorden en omstreken
(o.a. Dalen, Schoonebeek, Veenoord, Oosterhesselen en Gees)Bij vloeren van Ahlers staat persoonlijkheid centraal

Bij ons wordt niet alleen gekeken naar de laatste trends op het gebied van vloeren. Iemands persoonlijke voorkeur is minstens zo belangrijk. Hoe wordt er geleefd? Staat comfort voorop? Of ben je op zoek naar een bepaalde uitstraling? Bij Ahlers kijken we graag verder dan de laatste trends om op zoek te gaan naar jouw ideale vloer.

 

De tapijten van Ahlers

Voor een zacht tapijt

Bezoek de winkel

 


Hoe je jouw zithoek, slaapkamer of eetkamer voorziet van meer sfeer? Door middel van één van de zachte tapijten van Ahlers. Ieder tapijt is gemaakt van de mooiste materialen, zodat je kunt genieten van pure kwaliteit. Bovendien kun je kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Weet jij al welk tapijt het beste in je interieur past?

 

PVC van Ahlers

De vloer van nu: PVC

Bezoek de winkel

 

De laatste jaren wordt PVC steeds populairder. Dit komt onder andere doordat PVC bijna niet te onderscheiden is van echt hout, maar wel een stuk goedkoper is dan hout. Benieuwd wat een PVC vloer voor jouw interieur kan doen? Laat je informeren door de specialisten van Ahlers in Coevorden.


Vinyl van Ahlers

Focus: de vinyl vloeren van Ahlers

Bezoek de winkel

 

Heb je er weleens over nagedacht om te kiezen voor een vinyl vloer in huis? In het meest hippe interieur zie je dit type vloer steeds vaker terugkomen. Geen idee welke vinyl vloer het beste past bij jouw interieur? Bij Ahlers nemen we je graag mee in de wereld van vinyl, zodat je de vloer vindt die het beste bij jouw wensen aansluit.

 

vloerkleden & karpetten van Ahlers

Bezoek de winkel

 

Vloerkleed - op maat gemaakt voor comfort in huis; ook standaard maten in verschillende kwaliteiten

Karpetten* in allerlei verschillende kwaliteiten en formaten. Kiest u voor 100% natuur, dan zijn er karpettten van sisal en wol. Wilt u een karpet met een speciale randafwerking van leer of katoen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben ook karpetten van 100% polyamide voor een goede kleur- en slijtvastheid.
* niet overal verkrijgbaar.

Welke maten worden meestal gebruikt voor vloerkleden?
Maten die veel toegepast worden voor de zithoek zijn 170 x 230 cm en 200 x 300 cm. Onder de eethoek kiest men vaak een vloerkleed van 250 x 350 cm. De afmetingen van het kleed zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van de meubels en hoe groot de ruimte is.

Onder een eethoek is het bijvoorbeeld belangrijk ervoor te zorgen dat het kleed groot genoeg moet zijn. Want als je met een stoel naar achteren schuift, is niets lastiger om steeds met de stoelpoten achter het vloerkleed te blijven hangen.

Tip voor het bepalen van de juiste maat
Leg een aantal oude lakens op de grond en zet de meubels erop. Zo bekijk je welk formaat het beste past in de kamer. De lakens zijn gemakkelijk om te vouwen of uit te breiden tot de juiste maat.

Desso AirMaster tapijt

Bezoek de winkel

 

Desso AirMaster tapijt ook voor mensen met astma of bijvoorbeeld huisstof allergie

Het is bewezen dat tapijt van Desso AirMaster kan worden toegepast in woningen van mensen met astma of huisstof allergie. Bekijk het You Tube filmpje waarom.
Onze gezondheid wordt beïnvloed door de lucht die we inademen, zowel binnen- als buitenshuis. 90% van onze tijd brengen we binnen door en een goede luchtkwaliteit is hier dan ook van groot belang. In elk huis dwarrelen fijne stofdeeltjes onzichtbaar door de lucht, worden ingeademd en kunnen leiden tot ademhalingsproblemen. Vooral bij harde vloeren, kunnen deze deeltjes niet hechten aan de grond en blijft het stof elke keer weer ‘opwaaien’, wat de luchtkwaliteit niet ten goede komt.

DESSO Airmaster® for Home
De gepatenteerde garens van DESSO Airmaster® for Home houden stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een harde vloer, en 4 keer beter dan gewoon tapijt. ‘Belangrijk, want de World Health Organization** geeft aan dat het inademen van fijnstof bijzonder schadelijk kan zijn, doordat stofdeeltjes in de longen of bloedsomloop terechtkomen,’ verklaart Rob Peters (Desso). Dwarrelend stof, door bijvoorbeeld spelende kinderen of openzwaaiende deuren, wordt sterk verminderd en tot de volgende stofzuigbeurt vastgehouden in het tapijt. Daardoor ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een schonere lucht in huis.

** Air quality guidelines – global update 2005, World Health Organization

Bij ons in de winkel in Coevorden vertellen we je graag meer over dit speciale Desso tapijt.

 

Novilon vloeren voor extra comfort in huis

Een Novilon vloer voor elke woonwens

Deze vloer heeft zeer goede geluiddempende eigenschappen. De collectie bestaat uit hout, steen en fantasiedessins. Ook de favoriete zwartwit tegel maakt onderdeel uit van deze collectie bij Ahlers in Coevorden.

In verschillende breedtes in de maten 200, 300 en 400 cm. Novilon is ook verkrijgbaar in stroken die op verschillende manieren gelegd kunnen worden zoals in visgraat.

Een Novilon vloer is geschikt als u op zoek bent naar comfort, stijl, duurzame kwaliteit en gebruiksgemak. Novilon is veelzijdig. Gemarmerd, graniet, betonlook, en tegeldessins of effen vloeren in heel veel kleuren. Voor elke woonwens er is een geschikte Novilon vloer. Vraag advies aan onze specialisten.

Novilon heeft vuilafstotende en waterdichte eigenschappen, een ijzersterke toplaag en een snelle terugvering door bijvoorbeeld het van indrukken van stoel-, tafelpoten en kasten. Dit zorgt voor hoog gebruiksgemak en duurzame kwaliteit. De veerkracht en de natuurlijke glans van Novilon staan garant voor comfort en een warme uitstraling. Ook is deze vloer gemakkelijk in onderhoud en net als Linoleum en PVC vloeren vanwege zijn hoge belastbaarheid geschikt voor zwenkwielen van bureaustoelen en meubels.