NANCI

Interieurstyliste bij Woonstudio Boon in Spanbroek

'Samen met de klant gaan we op zoek naar jouw ideale interieur, waar jij het gevoel van thuiskomen écht gaat ervaren.'

PLAN EEN DESIGNDATE MET Nanci

OVER NANCI

'Soms zijn de woonwensen van een klant heel duidelijk maar hebben ze moeite om de vertaalslag te maken in hun interieur. Als interieurstyliste kan ik daar heel goed bij begeleiden. Zo kunnen we samen een moodboard maken en uit gaan vanuit bepaalde basiskleuren en kleuraccenten. Hiervanuit kunnen we je interieurwensen verder uitbouwen. Klanten neigen vaak naar veilige keuzes waardoor een ruimte spanning mist en saai kan worden. Als interieurdeskundige kun je erop vertrouwen dat ik je van goed advies voorziet en laat je zien welke effecten je in je ruimte kunt bereiken door verschillende combinaties te kiezen. Ik ben een creative duizendpoot die binnen elke stijl wel raad heeft. Of je je interieur graag een industriële uitstraling wilt geven of juist wilt voorzien van een landelijke gloed. Ik heb één missie: elke klant helpen aan het interieur van zijn of haar dromen. '

 

VRAAG NANCI OM INTERIEURADVIES

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk onze binnenkijkers:

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET NANCI

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

PLAN EEN DESIGNDATE MET NANCI

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Nanci

Nanci:'Weet je al waar je moet beginnen bij het (opnieuw) inrichten van jouw interieur? Vraag gerust een design date aan om zelf op weg te komen of om en project in deskundige handen te geven.'