landelijke woonstijl barn

Waar voel jij je thuis?

Thuis. Dé plek waar jij je comfortabel voelt, jezelf kunt zijn en je je thuisvoelt. Onze woonstijlen Barn, Park en Loft karakteriseren zich met een unieke sfeer. Landelijk, luxe of industrieel; in welke woonstijl voel jij je thuis? In de creativiteit van de stad? De sereniteit van de natuur? Of juist precies daartussenin? 

landelijke woonstijl barn houten deur materialen
landelijke woonstijl barn eettafel hout

WOONSTIJL BARN

Een leven ver weg van de drukke stad, waar je bewust leeft op een pure en eerlijke wijze, dat is landelijke woonstijl Barn. Binnen is het warm en comfortabel, terwijl buiten de krachten van de elementen spelen. Na een lange wandeling door weer en wind is het fijn thuiskomen in het robuuste, nonchalante interieur. Ontspan en verdrijf de alledaagse drukte met woonstijl Barn.

 

In deze landelijke woonstijl zijn veelal natuurlijke tinten – zoals beige, greige en mokka – aanwezig. Home Made By kleuren Diepzee, Jeneverbes, Pallisander, Blond en Nougat geven diepte en contrast aan Barn. Door het combineren van deze kleuren met natuurlijke materialen wordt de sereniteit van de natuur benadrukt. Denk hierbij aan materialen als linnen, katoen, wol en sisal. Linnen en katoen zijn zeer geschikt als gordijnstoffen; de duidelijke weving in de stof zorgt voor extra structuur en een nonchalante uitstraling.

 

Het doorvoeren van de natuur wordt bovendien met natuurlijke producten gewaarborgd. Houten raamdecoratie is hier een voorbeeld van, maar ook vloeren bestaande uit brede planken met een uitgesproken nerf. Dit creëert een stoere, landelijke uitstraling. Voor warmte zijn vloeren in een warme, vergrijsde kleur prachtig. Met een wollen of sisal tapijt benadruk je deze warmte in het interieur.

Luxe woonstijl Park bank zwarte muur
Luxe woonstijl Park zwarte eettafel

WOONSTIJL PARK

Luxe woonstijl Park brengt een ode aan ons cultureel erfgoed met als inspiratiebron de Hollandse historie. Het interieur is rijk en uitnodigend door het gebruik van verschillende kleuren, materialen en structuren. Smaak en perfectie zorgen voor een luxe sfeer waar het aan niets ontbreekt. Dit huis pronkt en is trots op zijn voorkomen. Geniet van het leven met luxe woonstijl Park.

 

Lichte kleuren – zoals off white, beige en greige – in combinatie met vergrijsde paletten spelen een belangrijke rol in woonstijl Park. Het kleurenpalet van deze woonstijl bestaat uit Home Made By kleuren Mint, Salie, Nougat, Camel, Huid en Hooi. Glanzende materialen met een rijke structuur benadrukken de luxe sfeer in het interieur. De combinatie van geometrische vormen met gestileerde natuurlijke vormen zorgt daarnaast voor balans. 

 

In Park zijn natuurlijke stoffen met dichte weving geweldig als gordijnen, het liefst vouwgordijnen. Combineer dit met shutters of houten jaloezieën voor een overdadige, rijke uitstraling. Een ingetogen kleurenpalet met glanzende, fijne structuren versterkt deze luxe sfeer. Patroonvloeren in een blond of ebony uitvoering gecombineerd met een hoogpolig tapijt in een zachte of naturel tint – zoals beige, brons of taupe – zorgt voor contrast en maakt van het interieur een geheel.

industriële woonstijl Loft woonkamer bank
industriële woonstijl Loft eettafel

WOONSTIJL LOFT

Industriële woonstijl Loft staat voor nuchter, recht door zee en zonder te veel afleiding. Eerlijke materialen – zoals beton, steen en metaal – vormen de basis van de ruimtes die in elkaar overlopen en objecten individuele aandacht krijgen. Loft is industrieel, eigenzinnig en persoonlijk; hier voelt de creatieveling zich thuis. Ontspan en geniet van de ruimte om je heen met woonstijl Loft.

 

In industriële woonstijl Loft staan wit-grijs en greige tinten centraal. Home Made By kleuren Cement, Klei, Krokodil, Berk en Lichen vormen een mooie basis in dit interieur. Om het geheel speelser te maken zijn metallic en matte materialen van een stoere structuur in gestileerde vormen een perfecte toevoeging.

 

Gordijnen van natuurlijke stof met een stoere structuur en fijne weving zien er schitterend uit in combinatie met houten jaloezieën. Deze combinatie kleedt het interieur aan. Hierbij zorgt een vloer van beton of natuursteen vloer voor rust in de ruimte en benadrukt het industriële karakter van Loft. Om warmte toe te voegen, is een karpet een fijne oplossing. Denk hierbij aan uni, ingeschoren of gedesigneerde karpetten.

Onze unieke woonstijlen sluiten aan bij iedere interieurwens. Benieuwd welke woonstijl – landelijk Barn, luxe Park of industrieel Loft – bij jou past? Kom erachter tijdens een Design Date met één van onze interior designers.

MEER OVER DESIGN DATE

LET'S DESIGN TOGETHER!